گرین کارت ایرلند

ویزای کار اروپا، مشاوره ویزا ، ویزای کار، گرین کارت ایرلند ، مهاجرت به اروپا ، وکیل مهاجرت به اروپا ، اخذ اقامت کاری و ویزا مولتی

ایرلند کشوری است که در شمال غرب اروپا واقع گردیده است. نام رسمی این کشور ، جمهوری ایرلند است و با نام ایرلند جنوبی هم خوانده میشود. ایرلند جنوبی در قسمت شمالی ، با ایرلند شمالی مرز مشترک دارد.
جمهوری ایرلند یکی از اعضای اتحادیه اروپا است.

همانطور که میدانید در حال حاضر ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا میباشند من جمله : لمان ، اتریش ، اسپانیا ، استوونی ، اسلواکی ، ایتالیا ، ایرلند ، بلژیک ، بلغارستان ، پرتغال ، جمهوری چک ، دانمارک ، رومانی ، سوئد ، فرانسه ، فنلاند ، قبرس ، لاتویا ، لوکزاکبورگ ، لهستان ، لیتوانی ، مالت ، مجارستان ، هلند ، یونان ، کرواسی

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش ، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

گرین کارت ایرلند و گرین کارت دانمارک تشابه اسمی با گرین کارت امریکا دارند. منتهای مراتب اینکه از نقطه نظر عملی کاملا با گرین کارت آمریکا متفاوت هستند.
گرین کارت امریکا در واقع اقامت دائم و مستقیم برای خود فرد متقاضی و خانواده ایشان است.
درحالیکه گرین کارت ایرلند و گرین کارت دانمارک ، اقامت موقت ۲ ساله داده میشود و این اجازه به فرد داده میشود تا به دنبال کار بگردند.

البته در حال حاضر و از سال ۲۰۱۴ به بعد ، گرین کارت ایرلند از ابتدای امر صادر نمیشود و در عوض مجوزی به نام اجازه اشتغال مهارت های ویژه را جایگزین کرده است . در حالیکه نتیجه هر دو حالت یکی است.
دولت ایرلند این مجوز را بر اساس مهارت های پر تقاضای بازار این کشور طراحی کرده است و هدف از این کار تشویق مهاجران به اخذ اقامت دائم ایرلند است.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش ، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

پذیرفته شدگان در این طرح ، میتوانند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را همراه ببرند.

از دیگر مزیت های اصلی مهاجرت از طریق طرح اشتغال در ایرلند ، حق کار برای شخص همراه میباشد.
مدت زمان اولیه ویزا برای این طرح ۲ ساله است و قابلیت تمدید مجدد به مدت ۳ سال را دارد.
مهاجرانی که از طریق گرین کارت ایرلند و یا طرح اشتغال وارد خاک ایرلند میشوند ، میتوانند پس از ۵ سال برای اقامت دائم درخواست بدهند.

در نظر داشته باشید که پیشنهاد کاری باید بین ۳۰ هزار ( برای مشاغلی که بسیار مورد نیاز هستند ) تا ۶۰ هزار دلار درآمد سالانه داشته باشند.
شایان ذکر است که برای افزایش شانس استخدام ، فرد باید سوابق تحصیلی و مهارت های شغلی داشته باشد.

شما میتوانید در زمینه مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، تحصیل در آلمان ، کار در اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت اروپا ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار آلمان  و… با مشاورین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان متخصصین ما بهره مند شوید.

[تعداد: 17    میانگین: 2.8/5]
۴ نظر
  • محمد رضا هادی
    ارسال شده در تاریخ ۱۳:۴۷h, ۰۲ دی پاسخ

    با سلام___آیا ایرلند در صدور ویزا جزء کشورهای سختگیر است؟ و صدور ویزا بعد از ارسال مدارک، چه مدت طول می کشد؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۹:۱۶h, ۰۸ دی پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      در حال حاضر کشور ایرلند به سختی برای ایرانیان ویزا صادر می کند به همین خاطر ما این کشور رو توصیه نمی کنیم و در ضمن این سوال که چه مدت صدور ویزای ایرلند به طول خواهد انجامید بسته به این مورد دارد که شما برای چه تایپ ویزا در خواست داده اید .
      در صورتی که نیاز به راهنمایی بیشتر دارید می تونین با کارشناسان تماس حاصل نموده و از راهنمایی ایشان بهره مند شوید .

      ممنون از پیامتون

  • آرام
    ارسال شده در تاریخ ۰۰:۳۳h, ۱۷ آذر پاسخ

    با سلام و احترام من و همسرم هردو ۳۵ ساله و دارای مدرک کارشناسی مهندسی بهداشت محیط از دانشگاههای دولتی و با سابقه ۱۱ سال کار دولتی به همراه بیمه و یک فرزند چهار ساله میباشیم اینجانب دارای مدرک تکنسین دارویی از جهاد دانشگاهی و همسرم مشاوره استانداردهای بین المللی ایزو میباشد آیا شرایط اقامت کاری برای ما در ایرلند امکانپذیر میباشد.

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۹:۲۵h, ۰۸ دی پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      در حال حاضر صدور ویزای کشور ایرلند با مشکلات و سخت گیری هایی مواجه شده است که بهتر است در این زمان برای این کشور اقدام نکنین و شرایط و رزومه شما خوب است و به جای کشور ایرلند می تونین برای سایر کشور ها همچون کانادا و کشور های اتحادیه اروپا اقدام کنین .

      در صورتی که نیاز به راهنمایی بیشتر در این زمینه ها دارید می تونین با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید .

      ممنون از پیامتون

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

نوزده − 16 =