ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا، مشاوره ویزا، اخذ اقامت و ویزا مولتی

یکی از معتبرترین و پر مخاطب ترین راه های مهاجرت به کشور کانادا ،Job Offerو ویزای کار کانادا میباشد. به طوریکه که کارفرمای مورد نظر در کانادا دعوت نامه خود را مبنی بر درخواست حضور این شخص به اداره کار کانادا ارسال مینماید.

حتی که این کارها در کانادا میتوانست غیرمرتبط با رشته تحصیلی شخص متقاضی کار باشد. سپس اداره کار کانادا پس از بررسی رزومه شخص و اینکه آیا شخص دیگری که مقیم کانادا باشد با این تخصص و سابقه کار، خواستار این شغل میباشد یا خیر. اگر شخص مورد نظر در خاک این کشور نباشد و این درخواست کار دو نوبت هم در روزنامه رسمی این کشور چاپ شود ، درخواست کارفرما برای حضور شخص خارجی تحت عنوان تاییدیه LMIA را صادر مینماید.

شما میتوانید جهت اخذ اطلاعات در زمینه ویزای کار کانادا ،  ویزای کار آلمان و اقامت دائم اروپا ، مهاجرت  به کانادا ، مهاجرت به آلمان ، مهاجرت به اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت دائم کانادا ، مهاجرت از طریق کار ، مهاجرت کاری ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، ویزای جستجوی کار آلمان با مشاورین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس تماس حاصل نمایید.

پس از اخذ این تاییدیه ، شخص خارجی در واقع اقامت این کشور را دریافت کرده است. حال فرد متقاضی بایستی حدود ۱ سال برای کارفرمای خود در کانادا کار کند و بیمه کانادایی توسط کارفرما رد شود. این بیمه باید حدود ۱۹۰۰ ساعت باشد تا پس از آن فرد بتواند درخواست خود تحت عنوان Permanent Resident به ثبت برساند. این درخواست حدودا یک تا ۲ سال برای تایید شدن به طول می انجامد تا به PR یا همان اقامت کانادا ختم شود. این نوع ویزا تحت عناوینی  Work Permit شناخته میشوند.

این نوع ویزا در چند سال گذشته مورد توجه متقاضیان بسیاری جهت مهاجرت قرار گرفت ، منتهای مراتب قوانین مهاجرتی هر یک از کشورها ، پس از گذشت مدت چند ماهه و یا چند ساله ، تغییراتی پیدا میکند و یا در مواردی دیده شده که به طور کامل منتفی میگردد. در حال حاضر میتوان گفت متقاضیانی که جویای کار در کانادا هستند و قصد دارند با این نوع ویزا وارد کشور کانادا شوند، بهتر است که با ویزای توریستی و یا تحصیلی وارد شوند و پس از پیدا کردن کار ویزای خود را تغییر دهند.

متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره در زمینه ویزای کار کانادا ، ویزای کار آلمان و اقامت دائم اروپا ، مهاجرت  به کانادا ، مهاجرت به آلمان ، مهاجرت به اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت دائم کانادا ، مهاجرت از طریق کار ، مهاجرت کاری ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، ویزای جستجوی کار آلمان به شما عزیزان میباشند.

نوع دیگری از ویزای کار در کانادا، skilled Worker میباشد. در این حالت سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار همراه با بیمه وهمچنین داشتن مدرک زبان فرانسه وانگلیسی بسیار حائز اهمیت میباشد. امکان اخذ این نوع ویزا بستگی به شرایط زمان درخواست دارد . ممکن است متقاضی درحدود ۱ سال بتواند این ویزا را اخذ نماید و یا ممکن است حدود ۳ یا ۴ سال زمانبر شود. همچنین مورد دیگری که میتوان نام برد Express Entry است که شرایط تقریباً مشابه با این Skilled Worker دارد و به مراتب اخذ ویزا در آن راحت تر است.

شما میتوانید ار طریق تماس با متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس جهت اخذ اقامت دائم در کانادا ، ویزای کار آلمان و اقامت دائم اروپا ، مهاجرت  به کانادا ، مهاجرت به آلمان ، مهاجرت به اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت دائم کانادا ، مهاجرت از طریق کار ، مهاجرت کاری ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، ویزای جستجوی کار آلمان مشاوره لازم را دریافت نمایید.

[تعداد: 7    میانگین: 2.7/5]
۸ نظر
  • نیوشا نبوی
    ارسال شده در تاریخ ۱۰:۰۳h, ۱۳ آبان پاسخ

    سلام من لیسانس حسابداری و فوق لیسانس مدیریت مالی دارم. با همسرم قصد مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری داریم ولی نمیدونم میتونم JOB OFFER بگیرم یا خیر.میتونین در این زمینه کمکمون کنید؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۰۴h, ۱۰ آذر پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما
      همانطور که اطلاع دارین سیستم کاری کشور کانادا امتیاز بندی هستش و فاکتور های متفاوتی همچون سن ، مقطع تحصیلی ، سابقه کار و مدرک زبان امتیاز شما رو مشخص می کنه ، بنابراین اگر تمایل دارین که پرونده مهاجرتی شما برای کانادا دقیق بررسی بشه بهتون توصیه می کنم یا با کارشناسان موسسه تماس بگیرین و یا اینکه رزومه خودتون رو برای ما ایمیل کنین.
      ممنون از پیامتون

  • بهزاد
    ارسال شده در تاریخ ۲۰:۲۸h, ۰۶ شهریور پاسخ

    سلام من مدرکم دیپلم اما ۵ سال ناظر نقشه برداری بودم و الان هم ۲ ساله خودم شخصی کار میکنم و سابقه م کامله، بنظرتون اگه مدرک زبانم رو بگیرم که مشغول هستم میتونم سراغ کار رو تو کانادا یا هرجا دیگه بگیرم؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۰۲h, ۰۱ آبان پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      سیستم اخذ ویزای مار در کشور کانادا امتیاز بندی هستش و افرادی می تونن اقدام کنن که حداقل مدرک آکادمیک در مقطع لیسانس داشته باشند ، بنا بر شرایط شما اقدام مستقیم از طریق ویزای کار کشور کانادا توصیه نمی گردد .

      ممنون از پیامتون

  • شیما
    ارسال شده در تاریخ ۰۳:۴۳h, ۱۱ شهریور پاسخ

    با سلام …اگر برادر من که شهروند ونکوور میباشد از طریق شرکت خودش برای من lMIA بگیرد و نام مرا بعنوان کارمند شرکتش ثبت کند، ۱-آیا بعنوان اینکه خواهر و برادر هستیم ، و برادرم بجای استخدام فرد کانادایی خواهرش را از ایران استخدام میکند،از نظر دولت کانادا درگرفتن lMIA و یا در اخذ اقامتم در آینده به مشکلی برخورد نخواهیم کرد؟؟؟
    ۲- وکیل ما در ونکوور مدعی است که این نوع ویزای کار صوری است و لزوما” نیازی نیست که حتما من سرکار باشم ، بنا به نظر خودم میتوانم به سرکار یعنی همان شرکت برادرم بروم یا نروم .
    آیا این دومورد را تآیید میکنید ممنون میشوم که پاسخ دهید …

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۳:۳۶h, ۱۴ شهریور پاسخ

      سلام
      توجه داشته باشید که LMIA باید توسط اداره کار کانادا تایید شود .
      و البته تایید کار شما در این اداره ، به شرایطی نیاز خواهد داشت .
      در واقع برادر شما باید واجد آن باشند.
      در صورتیکه این تاییدیه از اداره کار کانادا صادر شود ، مشکلی برای اخذ ویزای شما وجود نخواهد داشت.
      با این حال شما میتوانید پس از کار در کانادا برای اخذ اقامت از طریق Canadian Exprience Class ( CEC ) اقدام بفرمایید

  • امین الله زیارمل
    ارسال شده در تاریخ ۱۴:۵۰h, ۱۱ اردیبهشت پاسخ

    ببخشید اگر یک معلومات رایه نماید، من محصل سال سوم حقوق در کشور روسیه هستم و بسیار علاقه مندم که بروم کشور کانادا ،خودم از افغانستان هستم ،

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۴:۴۹h, ۱۴ اردیبهشت پاسخ

      سلام
      مانعی نداره میتونید برای ادامه دوره لیسانس و یا پس از اتمام دوره لیسانس ، برای فوق لیسانس حقوق در کانادا پذیرش بگیرید.

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

چهار × پنج =