ویزای کار استرالیا

ویزای کار استرالیا، مشاوره ویزا، اخذ اقامت کاری و ویزا مولتی

امروزه مهاجرت از طریق ویزای کار متقاضیان بسیاری دارد. استرالیا از جمله کشورهایی است که همچنان این نوع ویزا را صادر میکند. متقاضیان میتوانند در صورت داشتن شرایط مورد نیاز که در ذیل این مطلب ذکر خواهد شد، برای اخذ ویزای کار استرالیا اقدام نمایند.

اگرچه در حال حاضر اخذ ویزای کار در کشورهای جهان شرایط نسبتا سختی دارد و تمایل کشورها به این سمت متمایل است که افراد مقیم کشور خود یا حتی المقدور کشورهای همسایه خود را برای کار استخدام نمایند، با این حال استرالیا و کانادا از جمله کشورهایی هستند که نیروهای متخصص و دارای شرایط نسبتا خاص را برای ویزای کار به کشور خود جذب مینمایند.

متخصیین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره در زمینه مهاحرت به استرالیا ، اقامت استرالیا ، ویزای کار استرالیا ، ویزای کار آلمان و اقامت دائم اروپا ، مهاجرت  به کانادا ، مهاجرت به آلمان ، مهاجرت به اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت دائم کانادا ، مهاجرت از طریق کار ، مهاجرت کاری ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، ویزای جستجوی کار آلمان به شما عزیزان میباشند

برای اخذ ویزای کار استرالیا داشتن شرایطی لازم است. این شرایط بر حسب سن، شغل، سابقه کار مرتبط رشته تحصیلی به همراه بیمه، مدرک تحصیلی، مدرک زبان انگلیسی و فرانسوی دارای امتیاز بندی متفاوت میباشد. این امتیازات بین ۵ تا ۲۰ نمره متغیر است.

شما میتوانید برای اطلاع از امتیاز رزومه خود برای مهاجرت کاری به استرالیا از کمک متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس بهره مند شوید.

امتیاز لازم برای ویزای کار استرالیا حداقل ۶۰ نمره است. افرادی که بتوانند این امتیاز را اخذ نمایند میتوانند برای ویزای کار استرالیا اقدام نمایند و اقامت دائم استرالیا این کشور را دریافت کنند.

این امکان برای پذیرفته شدگان وجود دارد که به همراه همسر و فرزندان خود که زیر ۱۸ سال سن دارند، به استرالیا مهاجرت نمایند.

(متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره در زمینه مهاجرت به استرالیا ، اقامت استرالیا ، ویزای کار استرالیا ، ویزای کار آلمان و اقامت دائم اروپا ، مهاجرت  به کانادا ، مهاجرت به آلمان ، مهاجرت به اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت دائم کانادا ، مهاجرت از طریق کار ، مهاجرت کاری ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، ویزای جستجوی کار آلمان به شما عزیزان میباشند.)

[تعداد: 15    میانگین: 4.2/5]
۱۶ نظر
  • علی
    ارسال شده در تاریخ ۲۲:۱۴h, ۲۲ تیر پاسخ

    سلام خسته نباشید
    ببخشید سوال من این هست که اگر رشته تحصیلی با شغلی که در آن سابقه کاری داریم تفاوت داشته باشد بازهم میتوانیم برای مهاجرت اقدام کنیم یا خیر؟(به طور مثال عرض میکنم که من ارشد کامپیوتر هستم ولی در حسابداری سابقه کاری دارم،میتونم برای حسابداری اقدام به مهاجرت کاری کنم یا حتما باید سابقه کاری مرتبط داشته باشم با مدرک تحصیلیم؟کشورهای کانادا،استرالیا،سوئد مد نظر من هست)،اگر لطف کنید و جواب سوالمو بدین ممنون میشم.

  • سید میلاد حسینی
    ارسال شده در تاریخ ۱۴:۵۸h, ۱۳ خرداد پاسخ

    سلام خسته نباشید من ۲۸ساله هستم ًدیپلم برنامه نویسی دارم آیا واجد شرایط برا ویزای کار در کانادا یا استرالیا هستم ؟؟؟؟

  • حمیدبهارعلی
    ارسال شده در تاریخ ۲۱:۰۴h, ۰۷ اردیبهشت پاسخ

    با عرض سلام
    اینجانب ۳۷ سال سن دارم مدرک فنی حرفه ای دارم ودر حال حاضر دارای جواز تولید در زمینه چوب و ام دی اف هستم متاهل هستم دارای دو فرزند حداقل مدارک و بودجه ای که نیاز هست برای اقامت و کار چیه؟ و چقدر زمان میبره به نتیجه برسه
    صمیمانه سپاسگزارم بابت همکاریتون

  • حمیدبهارعلی
    ارسال شده در تاریخ ۲۱:۰۰h, ۰۷ اردیبهشت پاسخ

    با عرض سلام
    اینجانب ۳۷ سال سن دارم مدرک فنی حرفه ای دارم ودر حال حاضر جواز تولید در زمینه چوب و ام دی اف هستم متاهل هستم دارای دو فرزند حداقل مدارک و بودجه ای که نیاز هست برای اقامت و کار چیه؟ و چقدر زمان میبره به نتیجه برسه
    صمیمانه سپاسگزارم بابت همکاریتون

  • سمیرا
    ارسال شده در تاریخ ۰۹:۴۹h, ۱۶ فروردین پاسخ

    سلام
    بنده فوق لیسانس مهندس صنایع و همسرم هم مهندس عمران با مدرک زبان و سه سال سابقه کار هستن. برای داشتن ویزای کار به استرالیا شرایطش را داریم؟؟لازم به ذکر است که سرمایه مناسب نداریم اگر داشتیم ایران میموندیم خب

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۸:۳۴h, ۱۹ فروردین پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      برای اقدام جهت اخذ ویزای کاری استرالیا باید حداقل ۶ سال سابقه کار داشته باشید و همچنین آیلتس ۷ به بالا

  • عیسی بک کردی
    ارسال شده در تاریخ ۰۰:۵۹h, ۰۶ مرداد پاسخ

    سلام جهت مهاجرت به استرالیا ازطریق سرمایه گذاری بهترین ایالت هاکدامنند؟حداقل سرمایه چقدراست؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۸:۰۰h, ۰۹ مرداد پاسخ

      سلام
      حداقل سرمایه مورد نیاز که برای یک سال باید تعهد بشه ، یک میلیارد تومان هست.
      ایالات مناسب بسته به نوع فعالیت و کاری که قرار هست راه اندازی بشه ، به شما معرفی خواهد شد.

  • م.ر
    ارسال شده در تاریخ ۲۳:۰۴h, ۰۲ اردیبهشت پاسخ

    سلام
    ۳۵ ساله کارشناس ارشد روان شناسی بالینی و دانشجوی دکترای روانشناسی با حدود ۹ سال سابقه کاری در زمینه روان درمانی هستم متاهل و دارای یک فرزند حدودا ۴ ساله ام
    آیا می توانم جهت اخذ اقامت کاری در استرالیا اقدام کنم؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۲:۳۵h, ۰۴ اردیبهشت پاسخ

      سلام
      با توجه به اطلاعات اجمالی که فرمودید ، به انضمام داشتن مدرک زبان انگلیسی حدود ۷ ؛ و داشتن شرایط سنی ، امکان اقدام وجود داره . منتها در نظر داشته باشید که طبق قانون جدید طرح کار در کانادا و استرالیا میتونید سوابق کاری همراه با بیمه باید باشد.
      و در پروسه ویزای کار متاسفانه زمان زیادی رو باید صرف کنید تا به نتیجه برسید.

  • محسن گودرزي
    ارسال شده در تاریخ ۱۴:۲۸h, ۲۴ فروردین پاسخ

    سلام
    بنده ٣٨سالم هست همسر ندارم ولی یک پسر٨ساله دارم با دیپلم فنی حرفه ای و٢۵٠ میلیون سرمایه شرایط دریافت ویزا استرالیا رو دارم

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۱:۲۸h, ۲۶ فروردین پاسخ

      سلام
      با توجه به شرایط سنی حضرتعالی و مدرک تحصیلیتون اقدام برای ویزای تحصیلی که بسیار ریسک ویزا خواهد داشت.
      برای ویزای کار هم اگر بخواید اقدام بفرمایید نیاز هست که اطلاعات بیشتری درزمینه سوابق کاری شما داشته باشیم.
      لطف بفرمایید برای مشاوره با شماره های موسسه تماس بگیرید.

  • ح هاشمی
    ارسال شده در تاریخ ۱۵:۴۳h, ۱۸ اسفند پاسخ

    سلام بنده هاشمی هستم و یک بار برای دریافت ویزای کاری استرالیا اقدام کردم اما وسط کار منصرف شدم و دیگه پی گیری نکردم ، خواستم بدونم آیا می تونم مجدد پروندم رو به جریان بندازم ؟ شما می تونین منو راهنمایی کنین ؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۱:۲۱h, ۲۱ اسفند پاسخ

      سلام
      برای مهاجرت به استرالیا نیاز هست که کیس شما به علت اینکه یک مرتبه اقدام کردید و منصرف شدید دقیق تر بررسی بشه.
      لطف بفرمایید در زمینه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار با مشاورین ما در موسسه تماس بگیرید و اطلاعات جزئی تر در مورد پرونده مهاجرت خودتون ارائه بفرمایید

  • آرزو کشاورزی
    ارسال شده در تاریخ ۱۵:۴۱h, ۱۸ اسفند پاسخ

    سلام خسته نباشین ، ایا شما امکان این رو دارین که شرایط منو برای ویزای skill worker استرالیا بررسی کنین ؟ من ۳۰ سالم هستش و فوق لیسانس معماری دارم ، در ضمن می خواستم بدونم آیا بعد از اخذ ویزا مستقیم اقامت دائم کشور استرالیا رو می گیرم یا اینکار زمانبر هستش ؟ و بعد اینکه آیا شما برای تحصیل در کشور استرالیا هم اقدام می کنین ؟ ببخشید اینقدر سوال پرسیدم

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۱:۳۲h, ۲۱ اسفند پاسخ

      سلام
      برای مهاجرت به استرالیا نیاز هستش که کیس شما خیلی دقیق بررسی بشه. به این خاطر که ویزای کار استرالیا از سیستم امتیازبنده پیروی میکنه و باید بدونیم که امتیاز شما با توجه به سوابق کاری و مدارک زبان به چه سطحی میرسه.
      در مورد سوال دوم شما برای اخذ اقامت استرالیا ، بله باید عرض کنم که شما در سورت واجد شرایط بودن میتونین مستقیم اقامت دائم استرالیا رو برای خود و خانوادتون بگیرید.
      برای تحصیل در استرالیا و اخذ ویزای تحصیلی استرالیا هم بله اقدام میکنیم.

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

10 − 6 =