اخذ ویزای کاری اتریش

ویزای کار اتریش

ویزای کار اتریش، مشاوره ویزا، اخذ اقامت کاری و ویزا مولتی

کشور اتریش از جمله کشورهای عضو در اتحادیه اروپا میباشد . همچنین اتریش عضو پیمان شینگن نیز هست . اتحادیه اروپا در مجموع ۲۷ کشور اروپایی هستند که واحد پول یکسان ( یورو ) دارند. به طور کلی میتوان گفت کشورهایی که در اتحادیه اروپا عضو هستند ، قوانین و مقررات یکپارچه ای دارند و حتی قوانین مربوط به کار یا اخذ اقامت نیز در این کشورها تقریبا مشابه میباشد.

کاریابی در اتحادیه اروپا دارای قوانین کلی میباشد . بدین صورت که شغل مورد نظر باید تقریبا ۳ هفته در سایت مربوط به کاریابی در اتحادیه اروپا آگهی شود. اگر هیچ شخصی از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا خواهان این شغل نبود ، سازمان مورد نظر که درخواست خود را در سایت آگهی کرده است میتواند شخص مورد نظر خود را از خارج از اتحادیه اروپا به خدمت بگیرد. بدیهی است این اتفاق تقریبا غیرممکن به نظر میرسد!

(متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره در زمینه اخذ ویزای کار اتریش و اقامت اتریش ، ویزای کار آلمان و اقامت دائم اروپا ، مهاجرت  به کانادا ، مهاجرت به آلمان ، مهاجرت به اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت دائم کانادا ، مهاجرت از طریق کار ، مهاجرت کاری ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، ویزای جستجوی کار آلمان به شما عزیزان میباشند)

پس میتوان گفت که یافتن کار برای افراد خارج از اتحادیه اروپا بسیار دشوار است. زیرا این قانون برای به کارگیری افراد جویای کار در اتحادیه اروپا میباشد.

فارغ التحصیلان از دانشگاه های واقع در اروپا و یا کسانی که در حال تحصیل در دانشگاه های حوزه اروپا هستد ، برای کاریابی از این طریق از شانس بیشتری برخوردار هستند.

توصیه میشود متقاضیان کاریابی در کشور اتریش با اخذ ویزای تحصیلی که در واقع بهترین راه برای مهاجرت به کشورهای حوزه اروپا میباشد ؛ وارد خاک کشور اتریش شوند و پس از آن به دنبال یافتن کارفرما بگردند و پس از یافتن کار برای اخذ ویزای کار اقدام نمایند.

گفتنی است اشخاصی که دارای ویزای کار در کشور اتریش میباشند پس از گذشت ۴ سال فرصت دارند با کار در اتریش و پرداخت مالیات مربوط به آن ، اقامت دائم در اتریش را اخذ نمایند.

(موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره در زمینه مهاجرت به اتریش ، اقامت اتریش ، ویزای کار اتریش ، ویزای کار آلمان و اقامت دائم اروپا ، مهاجرت  به کانادا ، مهاجرت به آلمان ، مهاجرت به اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت دائم کانادا ، مهاجرت از طریق کار ، مهاجرت کاری ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، ویزای جستجوی کار آلمان به شما عزیزان میباشد)

[تعداد: 50    میانگین: 2.8/5]
۳۴ نظر
  • اف.م
    ارسال شده در تاریخ ۰۹:۳۱h, ۱۴ مرداد پاسخ

    سلام
    ۳۹ سال و مجرد
    ۱۸ سال سابقه کار همراه با بیمه تامین اجتماعی
    لیسانس مهندسی تکنولوژی نرم افزار دانشگاه علمی و کاربری
    ارشد مدیریت دولتی گرایش سیستم های اطلاعاتی دانشگاه تهران(مجازی)
    پست سازمانی کارشناس نرم افزار
    سابقه تدریس icdl در اموزشگاه و محل کار
    طراحی نرم افزارهای داخل سازمانی با زبان برنامه نویسی vb و اکسس
    تدریس در محل کار در خصوص سامانه های موجود در سازمان
    تسلط خیلی خوب در اکسل و اکسس مربوط به افیس
    تجربه کاری در زمینه تنظیمات شبکه
    تسلط پایین زبان انگلیسی و مدرک ندارم
    تسلط خوب زبان استانبولی و مدرک ندارم
    ایا برای ویزای کار می تونم اقدام کنم؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۴:۱۶h, ۱۴ مرداد پاسخ

      سلام و وقت بخیر خدمت شما

      ممنونم بابت توضیحاتتون

      با توجه به شرایطی که اعلام نمودید امکان اقدام برای شما وجود دارد منتهای مراتب اگر نیاز به کسب اطلاعات دقیق تر در رابطه با کاریابی در کشور های اتحادیه اروپا دارید به شما توصیه می کنم حتما با کارشناسان موسسه تماس حاصل نموده و یا به آیدی تلگرام ما به آدرس @parsoverseas1 پیام داده و در این محیط با کارشناسان صحبت بفرمایید

      ممنون از پیامتون

  • ثنا نازآوری
    ارسال شده در تاریخ ۰۱:۱۰h, ۲۲ فروردین پاسخ

    با عرض سلام
    ۳۲سال سن دارم. فوق لیسانس مهندسی کشاورزی هستم با دو سال و نیم سابقه کار مرتبط البته بیمه برام رد نکردن. میتونم برای جستجوی کار اتریش اقدام کنم؟ رشته کشاورزی در اتریش براحتی کار پیدا میکنه ک من امیدوار باشم تو ۶ماه کار گیرم میاد یا نه. ممنونم از کمکتون

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۴۴h, ۰۵ مرداد پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      سابقه کارتون پاییت هست اما می تونین شانستون رو امتحان کنین ، بهتون توصیه می کنم برای بررسی دقیق تر شرایطتون حتما با کارشناسای ما تماس حاصل نمایید .

      ممنون از پیامتون

  • فرید عمادی
    ارسال شده در تاریخ ۲۰:۴۱h, ۱۰ دی پاسخ

    سلام
    برای ویزای جستجو کار اتریش تاییدیه مدرک دانشگاهی از طریق همان zab هست که برای آلمان هم هست؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۹:۳۱h, ۰۱ بهمن پاسخ

      سلام وقت بخیر
      بله

  • محمدرضا
    ارسال شده در تاریخ ۱۸:۲۰h, ۱۷ تیر پاسخ

    میخاستم بپرسم با مدرک لیسانس نقشه برداری و بیش از سه سال سابقه بیمه با ۳۰ سال سن میتونم واسه ویزای کاری اتریش اقدام کنم

  • مسود
    ارسال شده در تاریخ ۲۲:۵۰h, ۰۲ اردیبهشت پاسخ

    سلام
    مسعود هستم. کارشناس ارشد مکانیک و ۳۱ سال سن. مدارک فنی حرفه ای دارم و به زبان المانی تسلط ندارم. میخواستم بدونم اگر از طریق ویزای تحصیل همسر بعنوان همراه برم اتریش، اونجا میتونم اجازه کار داشته باشم؟

  • سمانه
    ارسال شده در تاریخ ۲۲:۴۸h, ۰۲ اردیبهشت پاسخ

    سلام ۳۱ ساله هستم متاهل و مدرک پزشک عمومی از دانشگاه سراسری دارم. قصد دارم ویزای تحصیلی برای ادامه تحصیل پزشکی در دانشگاههای اتریش بگیرم. البته شنیدم نیاز به مدرک زبان در بدو ورود نداره و میشه پذیرش مشروط گرفت و دوره زبان رو در اتریش گذروند. میخواستم بدونم ایا اقدام از این روش امکانپذیر است و در طول مدتی که داری زبان میخونم و در طول تحصیل اجازه کار هم دارم؟

  • محمدمرزبان
    ارسال شده در تاریخ ۱۲:۱۹h, ۱۵ فروردین پاسخ

    باعرض سلام وخسته نباشید میخواستم بدونم هزینه ده روز رفتن به اتریش وبرگشت چقدرهزینه داره تقریبی هم باشه خوبه ممنون میشم لطف کنین بهم بگین

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۸:۳۵h, ۱۹ فروردین پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      این مورد بستگی به این داره که شما کجا اقامت داشته باشید ولی عموما هزینه سفر شما کمتر از ۱۰ میلیون تومان نخواهد شد

  • مریم تندر
    ارسال شده در تاریخ ۱۳:۴۸h, ۳۰ بهمن پاسخ

    با سلام و احترام
    ۱-اینجانب فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد هستم. ۱۲ سال سابقه شغل دولتی در مرکز اورژانس۱۱۵ دارم. کلاس زبان آلمانی را تا سطح b1 گذرانده ام. دارای چند مدرک آرایشگری هم هستم. می خواستم ببینم شانس پیدا کردن کار در آلمان یا اتریش رو دارم.؟
    ۲-در غیر این صورت از طریق خود حمایتی یا تمکن مالی میشه اقدام کنم. با سرمایه حدود ۱۳۰ میلیون تومان؟ و باید چه کاری انجام بدم در این خصوص. (آیا باید حضور دائم داشته باشم یا خیر در کشور مورد نظر و باید حتما اونجا کار کنم ؟) .
    ۳-برای ویزای تحصیلی در مقطع ارشد حقوق بین الملل می تونم اقدام کنم؟ شرط سنی هم دارد؟

    با تشکر

    • ParsOverseas Admin
      ParsOverseas Admin
      ارسال شده در تاریخ ۱۸:۳۰h, ۱۹ اسفند پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      با توجه به شرایطی که فرمودین امکان اقدام هم از طریق تحصیلی و هم از طریق کاری کشورهای اتحادیه اروپا برای شما وجود خواهد داشت منتهای مراتب برای اینکه رزومتون به طور دقیق بررسی بشه و جواب قطعی به شما بدیم ، بهتون پیشنهاد می کنم رزومتون رو به آدرس ایمیل ما ارسال نمایید تا به صورت رایگان توسط وکلا و کارشناسان بررسی شود و در صورتی که شانس اقدام داشته باشید حتما بهتون اطلاع داده می شه .

      هر سوال دیگه ای داشتین بنده در خدمت هستم
      ممنونم

  • حسین غ
    ارسال شده در تاریخ ۰۵:۴۴h, ۰۱ بهمن پاسخ

    سلام
    ۲۵ساله فارغ تحصیل رشته برنامه نویسی کامپوتر از دانشگاه ازاد هستم و طراحی سایت هم انجام میدم و سابقه کار و مدرک زبان هم ندارم میخواستم ببینم میتونم ویزای کاری اتریش بگیرم با این شرایط یا ویزای تحصیلی بگیرم برای ارشد و وضعیت مالی خوبی هم ندارم و اگه ویزای تحصیلی بتونم بگیرم کار پاره وقتی ک کنار تحصیل انجام میشه خرج زندگی رو میده یا ن
    ممنون میشم جواب بدید

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۵:۴۳h, ۱۴ بهمن پاسخ

      سلام وقت بخیر
      اگر مایل باشین که برای کار تشریف ببرین حتما باید سوابق کاریتون با بیمه باشه و مدرک زبان ایلتس بالای ۶٫۵ باید داشته باشین و در این صورت می شه برای کار براتون اقدام کرد خدمات موسسه هم به این صورت هستش که کار از اینجا برای شما پیدا می شه و تشریف می برین .
      برای تحصیلی هم امکان این رو دارین که اقدام کنین اما سالی که آخرین مدرک تحصیلیتون رو گرفتین خیلی مهم هستش چون فاصله تحصیلیتون خیلی مهم هستش .
      چه از طریق تحصیلی تشریف ببرین و چه از طریق کار حتما باید ۱۰ هزار یورو در حساب داشته باشید .
      اگر نیاز به دریافت توضیحات بیشتر در این زمینه دارین می تونین با موسسه تماس بگیرین و از مشاوره کارشناسان بهره مند شوید .
      ممنونم از پیامتون

  • حسین غ
    ارسال شده در تاریخ ۰۵:۳۳h, ۰۱ بهمن پاسخ

    سلام
    راجب امتیازات گفته شده مدرک لیسانس ۲۰امتیاز و یه سری رشته ها ک ذکر شده سی امتیاز این یعنی اگه کسی لیسانس کامپیوتر داشته باشه ۵۰امتیاز میشه یا ن امتیازش۳۰هست!؟ ممنون میشم جواب بدید

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۵:۴۵h, ۱۴ بهمن پاسخ

      سلام وقت بخیر
      امتیاز شما ۳۰ امتیاز محسوب خواهد شد .
      اگر نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر دارید میتونین با موسسه تماس بگیرین و از راهنمایی کاارشناسان استفاده کنین .
      ممنون از پیامتون

  • آروید نجار تمیزکار
    ارسال شده در تاریخ ۱۴:۵۰h, ۲۳ تیر پاسخ

    دوست دارم برای ادامه ی تحصیل به اتریش بروم

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۳:۲۴h, ۰۲ مرداد پاسخ

      سلام
      میتونید با مشاورین موسسه تماس بگیرید و پس از بررسی شرایط شما ، موارد لازم برای پذیرش تحصیلی اتریش رو خدمتتون توضیح بدن

  • فضه رجب زاده
    ارسال شده در تاریخ ۱۳:۴۳h, ۲۳ تیر پاسخ

    فایزه رجب زاده با مدرک کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی تقاضای کار در اتریش رادارم با وضع اینکه به صورت قراردادی در مدارس ایران مشغول فعالیت هستم آیا می توانم با درخواست کار اقامت اتریش را بگیرم

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۳:۲۸h, ۰۲ مرداد پاسخ

      سلام
      در نظر داشته باشید که برای پیدا کردن کار در اروپا ، لازم هست که کارفرما اشخاص مورد نظر رو ترجیحا از تبعه خود کشور و یا افراد حاضر در کشور و یا کشورهای اروپایی دیگر انتخاب کنند.
      منتها این امکان وجود دارد که کارفرمایانی پیدا بشن که افرادی که دارای شرایط تحصیلی و سوابق کاری خوبی هستند رو دعوت به کار کنند.
      ارائه مدارک کاری قابل اثبات و البته سطح زبان بالا از ملزومات کار یابی در اروپا هست

  • مهدی....ب
    ارسال شده در تاریخ ۰۲:۵۹h, ۱۹ تیر پاسخ

    سلام من دبیر تربیت بدنی در آموزش وپرورش هستم با ۱۰ سال سابقه کار….به همراه همسرم …هر دو ارشد ….به همراه یک پسر ۴ ساله….بهترین کشوری که میشه با این شرایط ویزای کار گرفت به نطرتون کجاست؟ممنون.

  • سلمان نژادابراهیمی
    ارسال شده در تاریخ ۱۲:۲۷h, ۱۷ خرداد پاسخ

    با سلام. بنده با ۵ سال سابقه بیمه مستمر در زمینه بازرسی فنی جوش سازه های فلزی صنعتی و ساختمانی و رشته تحصیلی کارشناسی عمران از موسسه آموزش عالی احرار ، اشنایی به زبان انگلیسی در حد مکالمه و نوشتن و دوره های بین المللی بازرسی جوش از ASNT امریکا را دارا می باشم. در حال حاضر چه کشوری نیاز به سابه کاری من داره؟ ممنون و متشکر

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۳:۳۲h, ۲۰ خرداد پاسخ

      سلام
      برای ویزای کار اروپا ، به صورت قطعی نمیتوان گفت که برای چه کشوری امکان اقدام وجود داره .
      رزومه متقاضی بررسی میشه و درخواست های مرتبط با رشته تحصیلی و تخصص کاری ایشون نیز داده میشه .با توجه به تخصص شما برای آلمان ، اتریش ، کشورهای حوزه اسکاندیناوی احتمال اقدام وجود خواهد داشت

  • armin
    ارسال شده در تاریخ ۰۱:۴۵h, ۲۵ اردیبهشت پاسخ

    آیا با داشتن ویزای جستجوی کار از کشور اتریش می شود در سایر مناطق اروپا(منطقه شینگن) نسبت به جستجوی کار اقدام نمود ؟ آیا محدودیتی از این نظر وجود ندارد ؟ و یا اینکه حتما باید در همان کشوری که ویزا از آنجا صادر شده است نسبت به جستجوی کار اقدام کرد ؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۳:۲۳h, ۲۵ اردیبهشت پاسخ

      سلام
      امکان جستجوی کار در سایر کشورهای اتحادیه اروپا هم وجود داره ، منتها زمانی که در ویزاهای جستجوی کار هست ، محدود هست متاسفانه.
      شما میتونید با ارسال رزومه کاریتون برای ما ، از وضعیت کاریابی و یا کارآموزی مرتبط با سوابق کاریتون مطلع بشید

  • ممد شاد
    ارسال شده در تاریخ ۱۷:۳۱h, ۱۵ اسفند پاسخ

    برای مهاجرت به اروپا میشه توو اتریش کار پیدا کرد و با ویزای کار رفت اونجا؟
    میشه بعد از کار پیدا کردن با ویزای کار اقامت اروپا رو گرفت؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۳۴h, ۱۵ اسفند پاسخ

      برای مهاجرت به اروپا شما میتونید با تایپ های ویزای مختلفی مثل ویزای کار ، ویزای تحصیلی ، ویزای سرمایه گذاری وارد شید و بعد برای اقامت اروپا اقدام کنید.
      البته کار پیدا کردن از خارج از اروپا کار راحتی نیست . توصیه میشه افراد جویای کار با ویزای تحصیلی اتریش وارد خاک این کشور بشن و بعد از پیدا کردن کار برای اقامت اتریش یا اقامت اروپا اقدام کنند.

  • شايان ج
    ارسال شده در تاریخ ۱۷:۲۹h, ۱۵ اسفند پاسخ

    همزمان با ویزای تحصیلی اتریش امکان کار هم وجود داره؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۳۵h, ۱۵ اسفند پاسخ

      سلام
      بله متقاضیان مهاجرت به اتریش و دانشجویان میتونن همزمان با تحصیل در اتریش از اجازه کار پاره وقت هم استفاده کنند و هزینه های زندگی خودشون رو تامین کنند.

  • وحيد زنگنه
    ارسال شده در تاریخ ۱۷:۲۵h, ۱۵ اسفند پاسخ

    اقامت اروپا از طریق ویزای تحصیلی اتریش امکان پذیره؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۳۷h, ۱۵ اسفند پاسخ

      سلام
      ویزای تحصیلی اتریش راهی برای ورود شما به کشور اتریش و اروپا هستش.
      موردی که باعث میشه شما اقامت اروپا رو اخذ کنید این هست که در کشور مورد نظرتون کار کنید و مالیات بپردازید تا بتونین با مهاجرت به کشور مورد نظرتون به اقامت دائم برسید

  • ساينا سادات رضايي
    ارسال شده در تاریخ ۱۷:۲۲h, ۱۵ اسفند پاسخ

    سلام من میخواستم برای تحصیل در اتریش برای مقطع فوق اقدام کنم ، میتونم بعد از تحصیل کار کنم و اقامت اتریش رو بگیرم؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۳۹h, ۱۵ اسفند پاسخ

      سلام
      اول باید بفرمایید که از چه دانشگاهی فارغ التحصیل شدید و رشته تحصیلیتون چی هستش.
      ولی در کل بعد از مهاجرت به اتریش از طریق ویزای تحصیلی میتونین همزمان با تحصیل کار پاره وقت هم انجام بدید.و حتی بعد از اتمام تحصیل در اتریش این فرصت به شما داده میشه که کار تمام وقت انجام بدید و اقامت دائم اروپا رو بگیرید

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

سه − یک =