ویزای شینگن

ویزای توریستی اروپا

ویزای شینگن

ویزای شینگن ، مهاجرت به اروپا ، توریستی اروپا، مشاوره ویزا، ویزای مولتی و وکیل مهاجرت به اروپا

ویزای شینگن یا ویزای توریستی شینگن ، در واقع ویزایی برای سفرهای کوتاه مدت به ۲۶ کشور عضو در اتحادیه اروپا میباشد.

حدود ۳۰ سال قبل ، جمعی از کشورهای عضو در اتحادیه اروپا طی قراردادی وارد در پیمان شینگن شدند. تحت این عنوان که اتباع این کشور ها بتوانند بدون نیاز به اخذ ویزا ، وارد سایر کشورهای عضو در پیمان شوند و مشکلات بین مرزی برای رفت و آمد نداشته باشند.
کشورهای عضو در پیمان شینگن در حال حاضر : آلمان ، فرانسه ، ایتالیا ، اسپانیا ، پرتغال ، هلند ، بلژیک ، سوئد ، لوکزامبورگ ، دانمارک ، فنلاند ، نروژ ، لیتوانی ، لتونی ، لهستان ، مجارستان ، اتریش ، استونی ، اسلواکی ، چک ، ایسلند ، مالت ، یونان ، لیختن اشتاین و سوئیس

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، توریستی اروپا ، شینگن ، توریستی کانادا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

البته این نکته را بدانید که اتباع کشور های قاره اروپا ، بجز چند کشور معدود مثل کلمبیا ، پرو ، بولیوی و… و اتباع قاره استرالیا و اتباع کشورهای ژاپن ، کره جنوبی ، و مالزی هم میتونند بدون اخذ ویزای شنگن به مد حداکثر ۹۰ روز در کشورهای عضو پیمان شینگن وارد یا از آن خارج شوند.
خوب است بدانید که انواع ویزای شینگن ، سه نوع است :
ویزای A  : که در واقع ویزای ترانزیت است و دارندگان این ویزا نمیتوانند از فرودگاه خارج شوند و فقط میتوانند در محدوده فرودگاه پرواز خود را عوض کنند و از حوزه شینگن خارج شوند

ویزای B : در این نوع ویزا ، مسافر میتواند از فرودگاه خارج شوند و از راه زمینی حتی از کشور خارج شود.
ویزای C : این همان ویزای توریستی کوتاه مدت است
ویزای D : این نوع ویزا ، ویزای توریستی بلند مدت است که به تاجران و بازرگانان و بیزینس من ها داده میشود.
در نظر داشته باشید که ویزای توریستی صرفا برای سفر میباشد و از طریق داشتن این نوع ویزا ، نمیتوان در محدوده کشور های عضو شینگن ، درس خواند و یا کار کرد و یا حتی ازدواج کرد.

مدت زمان ویزاهای توریستی براساس برنامه سفر متقاضی صادر میشود ، این ویزا میتواند ۷ روزه ، یک ماهه ، سه ماهه ، ۶ ماهه ، یک ساله و یا حتی ۲ ساله باشد.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، توریستی اروپا ، شینگن ، توریستی کانادا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

طبق قانون حاکم بر حوزه شینگن ، هیچ مسافری به جز شهروندان اتحادیه اروپا نمیتوانند بیش از ۹۰ روز به صورت مدائم در شینگن بمانند.

برای اخذ ویزای توریستی شینگن ، بهتر است که دو ماه و یا سه ماه قبل از زمانی که قصد سفر دارید ،
اقدام نمود. در این حالت شما میتوانید از زمان وقت عادی بهره مند شوید و در این مدت به جمع آوری مدارک مورد نیاز برای انجام پروسه اخذ ویزا بپردازید.
زمان های مربوط به وقت سفارت ، ممکن است به صورت حضوری ، اینترنتی و یا تلفنی داده شود.
در نظر داشته باشید که پروسه اخذ ویزای شنگن در تمام کشورهای عضو شینگن تقریبا مشابه است. آنچه باعث ایجاد تفاوت میشود ، تسریع در امر صدور ویزا و یا تسهیل اخذ ویزای توریستی از این کشورهاست که مطمئنا متفاوت میباشد.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، توریستی اروپا ، شینگن ، توریستی کانادا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

برای مثال کشورهای فرانسه ، آلمان ، اتریش ، ایتالیا به نسبت سایر کشورهای عضو شینگن ، راحت تر ویزای توریستی را صادر میکنند و کشورهایی مثل چک و یا حتی مجارستان سختگیری بیشتری در صدور ویزا برای ایرانیان دارند.

در ادامه به بیان مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی شینگن میپردازیم :

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای کشور مورد نظر
  • شناسنامه ایرای و ترجمه رسمی
  • پاسپورت
  • ۳ قطعه عکس رنگی
  • اسناد رسمی شغلی
  • منابع مالی
  • بلیط پرواز رفت و برگشت سفر و یا برگه رزرواسیون
  • بیمه مسافرتی
  • رزرو هتل
  • دعوتنامه

پروسه صدور ویزای شینگن ۲ الی ۳ هفته زمانبر است.

شما میتوانید در زمینه مهاجرت به اروپا ، ویزای شینگن ، توریستی اروپا ، توریستی کانادا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، تحصیل در آلمان ، کار در اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت اروپا  ، ویزای کار آلمان و… با مشاورین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان متخصصین ما بهره مند شوید.

[تعداد: 6    میانگین: 4/5]
۱نظر
  • Avatar
    سارا قاسمی جوکار
    ارسال شده در تاریخ ۲۱:۰۳h, ۰۱ خرداد پاسخ

    سلام خسته نباشید
    شما برای اخذ ویزای شینگن توریستی چقدر هزینه دریافت میکنید

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

پنج − چهار =