ویزای تمکن مالی

ویزای تمکن مالی

اقامت موقت اروپا

اخذ اقامت اروپا ، مهاجرت به اروپا ، ویزای تمکن مالی ، ویزای مولتی و وکیل مهاجرت به اروپا

مهاجرت به کشورهای اروپایی به طرق مختلف امکان پذیر است. و همه روزه اخبار و مستندات بسیاری را شاهد هستیم که حاکی از ایجار راه های جدید برای هموار کردن مسیر مهاجرت هستند.
یکی از راه هایی که در چند وقت اخیر بسیار شاهد آن هستیم و مطالب مختلفی را در این رابطه مشاهده میکنیم ، ورود به کشور های اروپایی از راه اثبات تمکن مالی است!

هرچند به اشتباه بیان میشود که این نوع ویزا ، در زمره ویزاهای سرمایه گذاری است و امکان اخذ اقامت بعد از اخذ این ویزا وجود دارد و در نهایت راه را برای اخذ پاسپورت هموار میکند…
منتها هیچ کدام از این مسائل از نقطه نظر حقوقی و قوانین مهاجرتی صحیح به نظر نمیرسد.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش ، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

در روش مهاجرت از طریق تمکن مالی ، هیچ تضمینی بر اخذ اقامت دائم وجود ندارد. این روش بیشتر برای افرادی مناسب است که بازنشسته هستند و از لحاظ مالی متمول هستند و نیازی به کار ندارند و صرفا برای مهاجرت موقت قصد داشتن اقامت طولانی مدت کشوری اروپایی را دارند.

البته این را نیز میتوان بیان نمود که این ویزا فرصت را برای افرادی که قصد راه اندازی بیزینس و یا ثبت شرکت را در کشور مقصد دارند ، و یا حتی قصد خرید ملک را دارند و تمایل دارند که ابتدا بتوانند برای مدتی نسبتا طولانی در کشور مورد نظرشان زندگی کنند و پس از آن برای تصمیم بعدی خود اقدام نمایند.
میتوان گفت که اخذ ویزا با اثبات تمکن مالی ، راهی برای اخذ ویزای تایپ D و یا همان ویزای بلند مدتی است که طرفا اجازه ورود و حضور در کشور مقصد را به شخص میدهد.

اعطای ویزای تمکن مالی ، امروزه برای کشور اسپانیا بسیار رواج پیدا کرده است و متقاضیان بسیاری دارد.
در روش مهاجرت از طریق اثبات تمکن مالی ، باید اسناد و مدارکی ارائه نمود که ثابت نماید شخص متقاضی اصلی توانایی کسب درآمدی معادل ۱۲ میلیون تومان ماهانه را دارد.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش ، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

و همچنین به ازای هریک از افراد خانواده که قصد مهاجرت با ایشان را دارند ف پشتوانه مالی حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای هر ماه دارند.
پس در واقع میتوان اینگونه برداشت نمود که حتی فرد متقاضی کار و یا بیزینسی انجام ندهد ، باز هم میتواند پشتوانه مالی داشته باشد و برای کشور مقصد برای مثال کشور اسپانیا ، مضیقه مالی ایجاد نکند.
در نظر داشته باشید که کسب درآمد معادل آنچه گفته شد ، نباید نیاز به حضور فیزیکی در محل کسب و کار نداشته باشد.

از مزایای اخذ ویزای تمکن مالی ، حق زندگی در اسپانیا و داشتن ویزای شینگن و اجازه رفت و آمد در بین کشورهای اروپایی میباشد.
مدت زمانی صدور ویزای تمکن مالی ، ۱ سال است که قابلیت تمدید نیز دارد پروسه زمانی لازم تا زمان اخذ ویزای تمکن مالی ، تقریبا ۳ تا ۴ ماه است.

شما میتوانید در زمینه مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، تحصیل در آلمان ، کار در اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت اروپا ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار آلمان  و… با مشاورین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان متخصصین ما بهره مند شوید.

[تعداد: 48    میانگین: 3/5]
۸ نظر
  • مددی نیا از میانه
    ارسال شده در تاریخ ۱۹:۴۲h, ۱۶ اسفند پاسخ

    با سلام وقت بخیر
    بنده میخوام حدود ۲۰ روز برای دیدار دوستان و تفریح و گردش به اروپا برم تا به حال به اروپا نرفته ام اما به ترکیه و آذربایجان سفر کرده ام البته نمیخوام با دعوتنامه برم لطفا شرایط اخذ ویزا را که تقریبا مطمئن باشد برام توضیح دهید

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۴۸h, ۲۰ فروردین پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      در حال حاضر برای ورود به کشورهای اتحادیه اروپا از طریق اخذ ویزای توریستی می بایست مدارک رو به صورت کامل ارائه دهید و مدارک عمومی شامل نامه کاری به همراه بیمه ، دعوتنامه از اقوام درجه یک در صورت حضور در کشور های اتحادیه اروپا و یا دعوتنامه از یک سمینار یا همایش ، نامه بانکی و سند ملکی می باشد و سابقه سفر های شما به کشور های مختلف نیز بسیار مهم است . و همچنین به افرادی که سن ایشان زیر ۳۰ سال است به سختی ویزا اعطا خواهد شد .
      در هر صورت این موارد مدارک عمومی مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی کشور های اتحادیه اروپا بود که خدمتتون عرشض کردم ولیکن بسته به شرایط هر پرونده یکسری مدارک دیگر نیاز هست که در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر می تونین با شماره های موسسه تماس حاصل نمایید تا کارشناسان به صورت کامل راهنماییتون کنن .
      ممنون از پیامتون

  • نگار احمدی
    ارسال شده در تاریخ ۱۸:۲۸h, ۱۲ آذر پاسخ

    با سلام من برای مادرم دعوتنامه از اتریش فرستادم میخواستم بدونم ایشون برای اخذ ویزا چه مقدار پول باید در حسابشون باشه؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۹:۳۱h, ۱۷ آذر پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما
      هزینه ۶ ماه زندگیشون در اتریش باید در حسابشون باشه

      ممنون از پیامتون

  • حسن محیطی
    ارسال شده در تاریخ ۲۱:۳۵h, ۲۰ تیر پاسخ

    سلام.در شرایط حاضر برای اخذ اقامت تمکن مالی اسپانیا چقدر درآمد لازم است.وآیا با خرید ملک تا ۱۰۰۰۰۰دلار و تمکن مالی تا ۱۵۰۰۰۰۰۰در ماه میتوان اقامت اسپانیا گرفت(خانواده۴نفره)
    ممنون

  • سعيد جمالي
    ارسال شده در تاریخ ۰۷:۴۳h, ۱۷ تیر پاسخ

    با سلام لطفا در مورد اقامت کانادا ترجیحا از راه تمکن مالی و یا راههای دیگر راهنمایی بفرمایید یک خانواده سه نفره یک فرزند پسر ۱۴ ساله

  • حسین سعیدی
    ارسال شده در تاریخ ۱۹:۰۲h, ۲۸ آذر پاسخ

    سلام من میخوام برای جولای ۲۰۱۸ کرواسی باشم به مدت ۱۰ روز
    سوال:
    بابت تمکن مالی میشه به مثال یک آژانس مسافرتی پشتیبان من باشه برای ویزا در سفارت؟
    زمان گردش حساب اگر بخوان چند ماه می خوان؟
    ممنون میشم راهنماییم گنید.

    • ParsOverseas Admin
      ParsOverseas Admin
      ارسال شده در تاریخ ۱۲:۰۱h, ۰۲ دی پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما
      خیر ، آژانس مسافرتی نمی تواند به عنوان پپتیبان حساب شما باشد و تمامی مبالغ مورد نیاز باید در حساب خودتون باشد و اصولا نیز گردش حساب ۳ ماهه نیاز است اما در بسیاری از مواقع نامه تمکن مالی ۱ روزه می تواند پاسخگوی نیاز شما جهت اخذ ویزا باشد ، اما برای محکم کاری بهتر است گردش حساب ۳ ماهه نیز در پرونده شما باشد .

      ممنون از پیامتون

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

هشت − 7 =