مهاجرت به اروپا

مهاجرت به اروپا

اقامت دائم اروپا

اخذ اقامت کانادا، مشاوره ویزا، ویزای مولتی و وکیل مهاجرت کانادا

مهاجرت به اروپا به طرق و اشکال مختلفی امکان پذیر است. متقاضیان مهاجرت به اروپا میتوانند از طریق ویزای توریستی ، ویزای تحصیلی ، ویزای کار ، ویزای سرمایه گذاری ، ویزای ویزیت ، ویزای ازدواج و یا حتی پناهندگی اقدام نمایند.

منتها در نظر داشته باشید که راه های رسیدن به اقامت اروپا و اخذ اقامت دائم در هریک از موارد فوق الذکر متفاوت است و یا اصلا مقدور نیست.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت ، ویزای کار آلمان  و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

برای مثال در نظر داشته باشید اشخاصی که با ویزای توریستی وارد اروپا میشوند ، به هیچ وجه نمیتوانند برای اخذ اقامت دائم خود و خانواده اشان اقدام نمایند. چرا که اصل داشتن ویزای توریستی اروپا و یا هر کشوری ، صرفا گردشگری و بازدید و حضور موقت در آن کشور است.

مگر اینکه بتوانند در مدت زمانیکه در اروپا حضور دارند پذیرش تحصیلی بگیرند و یا کارفرما پیدا کنند و دعوت نامه کاری بگیرند و یا بیزینس و سرمایه گذاری برای خود راه اندازی کنند.

که در اینصورت لازم است برای تبدیل ویزای توریستی خود به ویزای کار ، ویزای تحصیلی و یا ویزای سرمایه گذاری ، از کشور خارج شوند و مجدد اقدام نمایند.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت ، ویزای کار آلمان  و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

آنچه برای مهاجرت به اروپا از تمامی انواع ویزا حایز اهمیت است ، کار کردن و پرداخت مالیات به دولت است.

در صورتی متقاضیان مهاجرت به اروپا میتوانند اقامت دائم را برای خود اخذ نمایند که بتوانند برای دولت این کشور درآمد زا باشند و سودآوری کنند و یا به عنوان نیروی متخصص و مفید در این کشور به کار بپردازند.

نکته مهمی که در مورد اخذ اقامت اروپا درمقایسه با دیگر کشورها و هم چنین کشورهای اروپایی وجود دارد ، مدت زمان لازم برای پروسه اخذ اقامت است.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت ، ویزای کار آلمان  و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

افرادی که برای مهاجرت به کانادا از طرق مختلف اقدام میکنند ، میتوانند ظرف یک سال از حضور خود در کانادا و کار و پرداخت مالیات ، برای اقامت کانادا درخواست دهند.

در حالیکه اخذ اقامت اروپا نیاز به صرف زمان بیشتر دارد و متقاضیان مهاجرت میتوانند بین ۳ تا ۵ سال کار و پرداخت مالیات ، برای اخذ اقامت اروپا درخواست نمایند.

شما میتوانید در زمینه مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، تحصیل در آلمان ، کار در اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت اروپا ، ویزای کار آلمان و… با مشاورین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان متخصصین ما بهره مند شوید.

[تعداد: 10    میانگین: 3/5]
۱۱ نظر
  • Avatar
    سمیه معروفی
    ارسال شده در تاریخ ۱۵:۵۰h, ۱۵ تیر پاسخ

    سلام من خانم ۳۵ ساله دارای دو فرزند ۱۰ و ۲ ساله دارای مدرک فوق لیسانس کامپیوتر و ۹سال سابقه بیمه دارم.میخواستم ببینم چه مهاجرت با چه روشی برای ما میسر است؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۲۲h, ۰۵ مرداد پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      مهاجرت از طریق کاری و تحصیلی برای مقطع دکترا در کشور های اتحادیه اروپا برای شما میسر است ، با توجه به اینکه مدرک تحصیلی شما در رشته کامپیوتر می باشد ، شرایط کاریابی مستقیم برای کشور های اتحادیه اروپا را نیز دارا می باشید .

      بهتون توصیه می کنم برای دریافت راهنمایی بیشتر در این زمینه حتما با شماره های موسسه تماس حاصل نموده و از راهنمایی کارشناسان بهره مند شوید .

      ممنون از پیامتون

  • Avatar
    متین
    ارسال شده در تاریخ ۰۹:۵۷h, ۲۸ خرداد پاسخ

    سلام ده ساله که جوشکار هستم دارای مدرک فنی حرفه ای یک فرزند سه ساله دارم خودم و همسرم دارای مدرک سیکل هستیم و از نظر زبان هم در سطح پایین هستیم

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۲۷h, ۰۵ مرداد پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      اگر شما دارای مدرک فنی و حرفه ای جوشکاری هستید و سابقه کار هم در این زمینه دارید می توانید برای کشور آلمان از طریق کاریابی اقدام نمایید . لازم به ذکر است که کاریابی شما در کشور آلمان به ص.رت مستقیم توسط موسسه انجام خواهد شما و بعد از اخذ ویزا ، شما می توانید در کاری که در کشور آلمان برای شما پیدا شده کار کنید و حقوق دریافت نمایید .

      اگر ابهامی در این زمینه دارید بهتون توصیه می کنم حتما با موسسه تماس حاصل نموده و از راهنمایی کارشناسان در زمینه کار در اتحادیه اروپا بهرهمند شوید .

      ممنون از پیامتون

  • Avatar
    مرجان شيرخدايي
    ارسال شده در تاریخ ۱۶:۵۳h, ۰۹ مرداد پاسخ

    سلام متأهلم و یه پسر ۶ ساله دارن مدرک فنی حرفه ای مهارت خیاطی زنانه دارم و همسرم کاردان فنی ماشین آلات cnc می باشد هر دو زبان انگلیسی مون در سطح متوسطه لطفا راهنمایی بفرمایید مطمئن ترین راه و کم هزینه ترین راه اقامت به اروپا چه راهیه و کدوم کشور برایمون بهتره

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۰۹h, ۰۱ آبان پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      با توجه به شرایط ، امکان مهاجرت از طریق تحصیلی و سرمایه گذاری در کشور های اتحادیه اروپا برای شما میسر می باشد

      ممنون از پیامتون

  • Avatar
    آرتا موحد
    ارسال شده در تاریخ ۱۰:۱۹h, ۲۳ تیر پاسخ

    سلام من وهمسرم هر دو فوق لیسانس آی تی گرایش های امنیت و شبکه های کتمپیوتری داریم.خودم ۳۰ سالمه و همسرم ۲۸ سالشه .سطح زبان هم آیلتس ۶ . هردو دارای مدارک ccna , ccnp شبکه هستیم و با ۶ و ۳ سال سابقه کار تخصصی/لطفا بگید شرایطمون برای ورود به کانادا چطوه ؟ خیلی ممنون

  • Avatar
    اسرین
    ارسال شده در تاریخ ۱۴:۰۴h, ۱۸ تیر پاسخ

    با سلام ، آرایشگر زنانە هستم ، با دو سال سابقە ، دڵرای مدارک فنی و حرفەای و بین المللی ، متاهل دارای دو فرزند . قصد مهاجرت از طریق ویزای کار بە کانادا یا اروپا را دارم ، راهنمایی می فرمایید ؟

  • Avatar
    سحر آسیابان
    ارسال شده در تاریخ ۱۲:۴۰h, ۲۵ اسفند پاسخ

    متقاضی دریافت ویزای کار

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۸:۵۵h, ۱۹ فروردین پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      برای بررسی می بایست شرایط کاری و تحصیلی خودتون رو به ما اعلام کنید تا شما رو راهنمایی کنیم

  • Avatar
    سحر آسیابان
    ارسال شده در تاریخ ۱۲:۳۹h, ۲۵ اسفند پاسخ

    متاهل دارای یک فرزند ۳۵ساله فوق لیسانس فیزیک دارای ۸ سال سابقه بیمه

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

11 − چهار =