اخذ ویزای توریستی آمریکا

شرایط ورود به کشور آمریکا

اقامت دائم آمریکا، مشاوره ویزا و وکیل مهاجرت به آمریکا

آمریکا کشوری است که با توجه به شرایط ومزایایی که فراهم می آورد ، مورد توجه بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت دارند می باشد و لازم به ذکر است که قوانین مهاجرتی این کشوربه دلیل روابط متزلزلی که به دلیل مسائل سیاسی و اقتصادی و… با ایران دارد ، در مدت زمان کوتاه ممکن است به سرعت تغییر نماید ؛ بنابراین برای افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند این مسئله یک سوال همیشگی است که در حال حاضر کدام یک از تایپ های ویزای این کشور شرایطی مسائد دارد ؟ و به چند دلیل نمی توان پاسخ قاطعی برای این سوال در نظر گرفت. زیرا اولین مسئله آن است که در کشور ایران سفارت کشور آمریکا وجود ندارد و بنابراین متقاضیان اخذ ویزای این کشور چاره ای جز اقدام از طریق کشور ثالث ندارند ، پس در این زمان نیز علاوه بر آن که روابط بین دو کشور ایران و آمریکا باید مورد توجه قرار گیرد ، شرایط کشور ثالث نیز نباید نادیده گرفته شود ، برای مثال ممکن است در حال حاضر شرایط اخذ ویزای کشور آمریکا از طریق سفارت این کشور در دبی مساعد باشد اما در ظرف ۱ هفته ممکن است سفارت کشور دبی به دلیل مسائلی که از مردم پوشیده می ماند تغییر رویه دهد و ویزاهای گوناگون کشور آمریکا را حتی با وجود تکمیل بودن مدارک رد نماید و دلیل دیگر آن است که در کشور آمریکا بر خلاف بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا ، برای اخذ روادید با متقاضیان مصاحبه می شود و در این مصاحبه ممکن است سوالاتی پرسیده شود که پاسخ شخص به آن سوالات نتواند افسر ویزا را قانع نماید؛ بنابراین در این حالت ممکن است با وجود کامل بودن مدارک، تقاضای ویزا رد شود و مورد دیگری که می توان به آن اشاره کرد آن است که در این کشور پس از آنکه مدارک به صورت کامل تحویل داده شد و مراحل مصاحبه نیز به خوبی پشت سر گذاشته شد ، کلیه شرایط و پیشینه شخص متقاضی بررسی خواهد شد و این بررسی بسته به پرونده متقاضی ممکن است بین ۲ هفته تا ۸ ماه به طول انجامد و پس از طی کردن این مراحل به شخص ویزا تعلق خواهد گرفت . (موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه را برای اخذ ویزا و اقامت به شما نشان خواهد داد)

بنا برتوضیحاتی که جهت روند اخذ ویزا در کشور آمریکا داده شد به خوبی می توان فهمید که پروسه و زمان دریافت ویزای این کشور ممکن است طولانی گردد. با این حال نمی توان شرایط خوب کشور آمریکا را در مواردی از جمله وجود دانشگاه های معتبر در سراسر این کشور و جاذبه های گردشگری آن و بهره مندی ازمزایای اخذ گرین کارت نادیده گرفت وشاید به دلیل وجود همین مزایاست که کشور آمریکا را سرزمین فرصت ها نام گذاری کرده اند. همین عنوان مسبب آن شده است که کشور آمریکا به عنوان کشور مهاجر پذیر شناخته شود و آمار این کشور در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی در رابطه با ورود افراد مهاجر به آن در سطح بسیار بالایی قرارگیرد. (موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه را برای اخذ ویزا و اقامت به شما نشان خواهد داد)

انواع ویزاهایی که می توانید درخواست اخذ آن را برای ورود به کشور آمریکا نمایید همان تایپ هایی می باشد که در مقاله مربوط به انواع ویزا گفته شد و در همین سایت موجود می باشد و کشور آمریکا محدودیتی برای اخذ هر یک از آنها قائل نشده است. منتهای مراتب باید توجه داشته باشید که هر یک از انواع ویزا شرایط مختص به خود را دارد که شخص متقاضی می بایست جهت دریافت روادید ، آن شرایط را دارا باشد و در غیر اینصورت درخواست او با رد مواجه خواهد شد. (موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه را برای اخذ ویزا و اقامت به شما نشان خواهد داد)

در مقالات بعدی موجود در سایت، قوانین مربوط به هر یک از انواع ویزای کشور آمریکا به صورت جامع توضیح داده خواهد شد و لازم به ذکر است که موسسه حقوقی عدالت پارس با توجه به تخصص و مهارتی که در رابطه با قوانین کشور آمریکا دارد می تواند ریسک ذکر شده جهت دریافت ویزای این کشور را به دلیل شرایطی که در فوق توضیح داده شد ، به حداقل ممکن رسانده و راه قانونی را به شما نشان دهد.

[تعداد: 7    میانگین: 4.3/5]
۱۰ نظر
  • Avatar
    الناز صادقی
    ارسال شده در تاریخ ۱۰:۳۲h, ۱۸ تیر پاسخ

    سلام با توجه به اینکه من سال ۹۴ لیسانسم رو گرفتم از دانشگاه غیر انتفاعی و با معدل بالای ۱۷ و نمره پا یان نامه ۲۰ فارغ التحصیل شدم و با توجه به اینکه ۱/۵ سال کار میکردم مرتبط با رشتم آیا می تونم شانس گرفتن فاند رو داشته باشم از آمریکا اونم مستقیما برای دکترا؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۱۸h, ۰۵ مرداد پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      برای گرفتن فاند از دانشگاه های کشور آمریکا برای شرایط فوق العاده خوبی داشته باشید اول از همه اینکه دانشگاهی که از آن فراغ التحصیل می شوید باید دانشگاه الف باشد ، دانشگاه های سراسری تهران ، فردوسی مشهد و صنعتی اصفهان جز دانشگاه های الف محسوب می شوند و متاسفانه مدرک دانشگاه های غیر انتفاعی رو بسیاری از کشور های دنیا به عنوان مدرک آکادمیک قبول ندارند . داشتن مقاله آی اس آی و آیلتس بالای ۷ از جمله بقیه شرایط برای گرفتن فاند هست . بنابراین با توجه به این موارد زیاد شانسی در گرفتن فاند مستقیم نخواهید داشت اما با همه این موارد باز هم می توانید شانس خود را امتحان کنید .

      چنانچه در زمینه اخذ بورسیه یا فاند از دانشگاه های آمریکا ، کانادا و یا کشور های اتحادیه اروپا سوالی دارید بهتون پیشنهاد می کنم با شماره های موسسه تماس حاصل نموده و از راهنمایی کارشناسان بهره مند شوید .
      ممنون از پیامتون

  • Avatar
    الناز صادقی
    ارسال شده در تاریخ ۱۲:۲۴h, ۱۷ تیر پاسخ

    سلام روزتون بخیر من فارغ التحصیل رشته معماری هستم وضعیت معدل و دروس تخصصیم هم خیلی خوبه منتها من ۳ سال از پایان تحصیلم میگذره و در این مدت هم مرتبط با رشتم مشغول به کار ‍‍بودم و هستم و الان میخوام از طریق ویزای تحصیلی به امریکا مهاجرت کنم آیا امکانش وجود داره ؟یا زمانم رو برای کشور دیگه ای بزارم؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۲۰h, ۰۵ مرداد پاسخ

      سلام و وقت بخیر خدمت شما

      پاسخ شما رو در سوال قبلی که پرسیدید خدمتتون عرض کردم و در حال حاضر نیز به جهت سخت گیری که کشور آمریکا در اعطای روادید به ایرانیها دارد ، اگر برای کشورهای دیگری به غیر از آمریکا اقدام کنین شانس بیشتری خواهید داشت .

      ممنون از پیامتون

  • Avatar
    روح الله شجاعی
    ارسال شده در تاریخ ۲۰:۰۲h, ۰۶ مهر پاسخ

    سلام من ۳۶سالمه و گچ کارساختمان هستم متاهل دارای دو فرزند امکان وشرایط کار در امریکا رو دارم ممنون میشم کمکم کنید و اگر امکانش هست مراحلشو ذکر کنید ممنون

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۵:۰۸h, ۰۱ آبان پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      در حال حاضر با توجه به شرایط آمریکا ، متقاضیان این کشور فقط می تونن از طریق تحصیلی وارد کشور آمریکا بشن .

      ممنون از پیامتون

  • Avatar
    امید
    ارسال شده در تاریخ ۰۱:۵۷h, ۰۶ فروردین پاسخ

    باسلام و خسته نباشید
    چند سوال داشتم خدمت شما

    آیا امکان دریافت بلیط و ویزای توریستی برای آمریکا وجود دارد?

    هزینه بلیط و ویزای توریستی چقدر میباشد?

    حداقل مدت زمان دریافت ویزا چقدر میباشد?

    باتشکر

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۸:۴۸h, ۱۹ فروردین پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      اگر برنامه دقیق و مشخصی برای اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا داشته باشید ، بله این امکان براتون وجود داره و تقریبا ۳ تا ۶ ماه زمانبر هستش

  • Avatar
    پوریا عسگریان
    ارسال شده در تاریخ ۱۷:۵۹h, ۱۱ دی پاسخ

    سلام و خسته نباشید من ۱۶ سالمه و امسال سال دهم تجربی هستم میخوام برای کشور امریکا برای ادامه تحصیل در دبیرستان و دانشگاه اقدام کنم میخوام ببینم چقد برای رفتن به اون کشور و ایا با شرایط مملکتمون بین امریکا و ایران میشه رفت و اینکه اگر اقدام کنم چقد زمان میبره تا اونا منو قبول کنن موسسه شما ایا توانایی انجام این کار و داره که انجام بده ممنون میشم جواب بدید

    • ParsOverseas Admin
      ParsOverseas Admin
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۳۲h, ۱۲ دی پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدما شما

      امکان اقدام برای شما جهت تحصیل در آمریکا وجود دارد و شرایط در حال حاضر کشور آمریکا مانع ورود شما نخواهد بود بلکه می بایست با توجه به شرایط دقت بیشتری در فراهم آوردن مدارک شما جهت ورود به سفارت به عمل آید و موسسه ما نیزمی تواند برای شما به صورت تضمینی اقدام نماید ، هزینه ها بسته به شهر و کالجی که انتخاب شماست کاملا متغیر هست و حدودا از زمان اقدام بین ۶ ماه تا ۱ سال زمان نیاز است ، چنانچه نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با تحصیل در آمریکا دارید می توانید با موسسه تماس گرفته و با کارشناسان مشاوره نمایید .
      ممنون از پیامتون

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

چهار × پنج =