سرمایه گذاری سوئد

سرمایه گذاری سوئد

اقامت سوئد

ویزای مولتی، اخذ ویزا، سرمایه گذاری سوئد، اقامت اروپا، مشاوره ویزا، ویزای سوئد، اقامت سوئد

امروزه مهاجرت به طرق مختلفی از جمله ثبت شرکت، تحصیل، ازدواج، سرمایه گذاری، کار و پناهندگی صورت میگیرد. کشور سوئد از لحاظ اقتصادی و حمایت دولت وقت خود، در شرایطی قرار دارد که اخذ ویزای سرمایه گذاری سوئد در سطح بالایی قرار دارد.

سوئد بر خلاف دیگر کشورها که حداقل هزینه برای سرمایه گذاری را تعیین میکند، به چنین حداقلی قایل نیست ؛ بلکه همه اشخاص میتوانند با هر میزان هزینه ای که دارند برای سرمایه گذاری سوئد اقدام کنند. موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای اخذ ویزای سرمایه گذاری به سوئد را به شما نشان خواهد داد

با توجه به آنچه گفته شد، توجه به این نکته ضروری به نظر میرسد علی رغم اینکه هیچ محدودیتی برای حداقل سرمایه گذاری سوئد وجود ندارد، با این حال اخذ ویزای سوئد در مورد هزینه های سرمایه گذاری کمتر، نسبت به سرمایه گذاری با هزینه های بیشتر، ریسک بالاتری دارد.

چرا که اغلب متقاضیان سرمایه گذاری در سوئد تمایل دارند که در نهایت اقامت این کشور را اخذ نمایند و صرفا سرمایه گذاری در این کشور را ملاک قرار نمیدهند. متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره رایگان جهت سرمایه گذاری سوئد به شما عزیزان میباشند

تجربه نشان داده است که دارندگان سرمایه ای حداقل معادل ۱ و نیم میلیارد تومان میتوانند علاوه بر سرمایه گذاری در کشور سوئد، ویزای این کشور را با اطمینان بالاتری دریافت کنند و در ادامه به راه اندازی بیزینس و کار خود و نهایت اخذ اقامت دائم سوئد نایل گردند. موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای اخذ ویزای سوئد را بع شما نشان خواهد داد

سرمایه گذاران میتوانند بعد از حدود ۲ سال حضور در سوئد و پرداخت مالیات این کشور، اقامت دائم سوئد را اخذ نمایند

این امکان وجود دارد که شخص متقاضی قبل یا بعد از ورود به سوئد این مبلغ اولیه را وارد حساب بانکی خود در این کشور نماید. منتهای مراتب اینکه واریز کردن این هزینه به حساب، قبل از دریافت ویز موجب جلب اعتماد بیشتر دولا سوئد شده و امکان اخذ ویزا را به مراتب راحت تر مینماید

متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس میتوانند شما را در زمینه اخذ ویزای سوئد و اقامت دائم اروپا راهنمایی نمایند

[تعداد: 9    میانگین: 3.8/5]
۲ نظر
  • حمید فکوری
    ارسال شده در تاریخ ۱۴:۰۶h, ۰۹ تیر پاسخ

    با سلام من فوق لیسانس حقوق بین الملل ووکیل دادگستری با ۲۰سال سابقه هستم با توجه باینکه علاوه بر داشتن املاک در ایران قادر به سرمایه گذاری حدود سیصد هزار دلار هستم در صورت امکان پاسخ دهید
    ۱-ایا می توانم در ارتباط با شغل خودم فعالیت کنم یا نه؟
    ۲- با توجه باینکه تاسیس یا خرید شرکت منوط باینکه ۵۱ درصد آن بنام شخص سوئدی شود آیا این موضوع بدین معنی است که من صد در صد سهم را خریداری کرده ولی عملا مالک ۴۹ درصد بوده وبهمین میزان در سود آن شریک هستم یا خیر
    با احترام

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۳:۵۳h, ۱۰ تیر پاسخ

      سلام
      در رشته هایی مشابه حقوق ، اگر مایل به فعالیت در زمینه وکالت باشید ، قطعا برای هر کشوری که اقدام بفرمایید لازم هست که در آزمون های مرتب با آن رشته در کشور مقصد شرکت کنید و گواهی لازم رو اتخاذ بفرمایید.
      البته در حالتی هم میتونید موسسات حقوقی در راستای ارائه خدمات مشاوره تاسیس بفرمایید و یا در موسساتی که وجود دارند وارد شوید

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

سیزده + 3 =