سرمایه گذاری در نگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان

اقامت انگلستان

ویزای مولتی، اخذ ویزا، سرمایه گذاری در انگلستان ، اقامت انگلیس ، مشاوره ویزا، ویزای انگلستان، مهاجرت به انگلیس ، وکیل مهاجرت به انگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان یکی از انواع روش های مهاجرت به انگلستان میباشد. همه ساله عده زیادی از افرادی که تمکن مالی لازم برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را دارند ؛ جویای مهاجرت از این طریق و یافتن اطلاعات دقیق در زمینه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری میباشند.
البته باید گفت که یکی از پرابهام ترین طرق مهاجرت به انگلستان ، سرمایه گذاری در این کشور است. علی الخصوص به علت تحریم هایی که علیه کشور عزیزمان وجود دارد و وضعیت جابجایی پول را با مشکل روبرو میکند ، عده ای افراد سود جو در جهت سواستفده از متقاضیان مهاجرت از این راه برمی آیند و یا ترویج اطلاعات نادرست در این زمینه ، اذهان را تا حدود زیادی نسبت به صحت یا عدم صحت وجود چنین راه مهاجرتی ، بدبین نموده اند.
ما در این مقاله سعی بر این داریم که با بهره گیری از اطلاعات موجود در سایت وزارت کشور انگلستان ، راه مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری را تا حد امکان خدمت شما عزیزان معرفی نماییم.
به سه روش میتوان برای سرمایه گذاری در انگلیس اقدام نمود:
Enterpreneur  که در قالب تاسیس شرکت و کارآفرینی میباشد. سیستم مهاجرت به انگلستان ، از سیستم امتیاز بندی یا  point based system  تبعیت میکند . متقاضی مهاجرت از این طریق باید ۹۰ امتیاز لازم را اخذ نماید.

داشتن پشتوانه مالی قابل انتقال به خاک انگلستان معال ۲۰۰ هزار پوند ، از ملزومات سرمایه گذاری در انگلستان میباشد.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

این میزان سرمایه برای مهاجرت خود شخص اصلی یا همان main applicant و همراهان وی میباشد.
شخص متقاضی از این طریق میتواند برای خود و همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود اقدام نماید.
از دیگر موارد دخیل در سیستم امتیاز بندی انگلستان ، داشتن مدرک زبان آیلتس است. شخص مهاجر از این روش ، میبایست حداقل نمره آیلتس در حد ۴ را ارائه نماید.
مورد آخر و لازم برای به حد نصاب رسیدن امتیازات ، داشتن تمکن مالی برای هزینه های زندگی خود و همراهان میباشد.

از دیگر ملزومات برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به انگلستان ، داشتن طرح بیزنس و یا business plan قوی است. در بیزینس پلن تمام برنامه ها و راهکارهای مربوط به تاسیس شرکت باید ذکر شود و درکسب و کار مورد نظر را واقعا در خاک انگلستان راه اندازی نماید.
مهاجران از این روش ، میتوانند پس از ۵ سال تمدید ویزای خود و خانواده اشان ، برای اخذ اقامت دائم اقدام نمایند.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

روش دوم که investor نامیده میشود . در این روش از سرمایه گذاری انگلستان نیز امتیاز بندی لحاظ گردیده منتها امتیاز لازم ۷۵ است.

متقاضی مهاجرت در این روش باید معادل ۲ میلیون پوند نقدینگی داشته باشد. خوب است بدانید قبل از نوامبر ۲۰۱۴ ، این مبلغ ۱ میلیون پوند بود و پس از تصویب قانون جدید به ۲ میلیون پوند افزایش یافت.
مهمترین قسمت این است که این مقدار نقدینگی باید قابلیت انتقال به داخل انگلیس را داشته باشد.

در نظر داشته باشید که در این روش ، متقاضی میبایست معادل ۱ میلیون ۷۵۰ هزار پوند را برای خرید اوراق قرضه ، اوراق سهام و یا دیگر اوراق دولتی صرف نماید.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

از مزایای این نوع سرمایه گذاری به نسبت مورد قبل میتوان به عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی اشاره نمود.
سومین روش مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری ، post-study work است که در واقع برای اشخاصی که داخل انگلستان در حال تحصیل هستند و یا دوره تحصیل خود را به اتمام رسانده اند ، این امکان را فراهم میکند تا با مبلغی معادل ۵۰ هزار پوند سرمایه گذاری نمایند و به عبارتی کارآفرینی کنند.

داشتن مدرک زبان انگلیسی در حد نمره ۴ آیلتس برای مهاجرت به انگلستان از این طریق الزامی است.

درنهایت باید گفت سرمایه گذاری در انگلستان یکی از بهترین راه های مهاجرت به این کشور برای افرادی است که تمکن مالی بالایی دارند و میخواهند که سریعتر به اقامت برسند.

منتهای مراتب باید گفت که سرمایه گذاری در همه کشورها همواره دارای ریسک میباشد و توصیه میشود متقاضیان مهاجرت ابتدای امر از طریق راه های کم ریسک تر مثل ویزای تحصیل ، وارد انگلستان شوند و در آنجا به دنبال یافتن راه و روش لازم برای راه اندازی بیزینس خود باشند. چه بسا در این صورت میتوانند از طریق روش سوم که هزینه کمتری را هم لازم دارد ؛ اقدام به سرمایه گذاری در انگلیس نمایند
شما میتوانید در زمینه مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری در کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، تحصیل در آلمان ، کار در اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت اروپا  ، ویزای کار آلمان ، سرمایه گذاری در اروپا و… با مشاورین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان متخصصین ما بهره مند شوید.

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]
بدون نظر

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

چهارده + چهار =