تحصیل در گرجستان

تحصیل در گرجستان

ویزای تحصیلی گرجستان

تحصیل در گرجستان، ویزای تحصیلی گرجستان، مشاوره ویزا گرجستان، اخذ اقامت گرجستان ، مهاجرت به گرجستان ، اقامت گرجستان و ویزای مولتی

گرجستان کشوری است اوراسیایی . به عبارتی دیگر ، گرجستان هم در اروپا و هم در آسیا واقع شده و در سرحد آسیای غربی و اروپای شرقی قرار گرفته است.

از اهدافی که گرجستان به زودی به آن نایل خواهد شد ، پیوستن به اتحادیه اروپا است .  البته در حال حاضر نیز بسیاری از قوانین حاکم بر این کشور ، مانند قوانین اتحادیه اروپا است.

(متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت دائم ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اتریش و… به شما نشان خواهد داد.)

در مورد اقامت گرجستان خوب است بدانید که ” اجازه اقامت در گرجستان ” بدان معنا میباشد که فرد به طور دایم و همیشگی در کشور مورد نظر اقامت گزیند.

نکته مهم و قابل توجه در مورد شهروندی گرجستان و اقامت دایم میباشد که با هم تفاوت دارند.

 فردی که اقامت گرجستان را دریافت کرده شهروند گرجستانی محسوب نمیشود و حق رای ندارد‌. همچنین از دریافت وام منع میگرد.

(متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت دائم ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اتریش و… به شما نشان خواهد داد.)

تحصیل در گرجستان(سنین پایین تر از ۱۸ سال)

سیستم آموزش و تحصیلی گرجستان از ۶ سالگی آغاز میشود.

دانش آموزان باید یک دوره تحصیلی از ۶ سالگی تا ۱۲  سالگی را بگذرانند. سپس وارد دوره سه ساله میشوند که از ۱۳سالگی آغاز شده و تا ۱۵سالگی پایان می یابد.

دوره متوسطه در گرجستان ۳ ساله است که در مدارس و دبیرستان های گرجستان به اتمام میرسد.

(متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت دائم ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اتریش و… به شما نشان خواهد داد.)

تحصیل در گرجستان(مقطع لیسانس)

تحصیل در گرجستان در مقاطع دانشگاهی ، در ۲ نوع دانشگاه صورت میگیرد:

۱-دولتی   ۲-خصوصی

دانشگاه دولتی فقط مختص شهروندان گرجستان است.  دانشگاه خصوصی مختص دانشجویان خارجی که ملزم به پرداخت شهریه هستند.

زبان تحصیلی در بیشتر رشته ها گرجی و تعدادی هم روسی میباشد. و البته دانشگاه هایی هم وجود دارند که زبان تدریس در آنها انگلیسی باشد.

مقطع کارشناسی در گرجستان ، ۴ساله است. مبلغ لازم برای پرداخت شهریه های دانشگاه، حدودا ۳۰۰۰یورو در سال میباشد.

(متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت دائم ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اتریش و… به شما نشان خواهد داد.)

دانشجویانی که دارای مدرک دیپلم و ریز نمرات هستند ، میتوانند برای اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی گرجستان اقدام نمایند.

دانشجویان در گرجستان میتوانند به صورت پاره وقت کار کنند و هزینه های زندگی خود در گرجستان را تحت پوشش قرار دهند.

(متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت دائم ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اتریش و… به شما نشان خواهد داد.)

تحصیل در گرجستان(مقطع فوق لیسانس)

تحصیل در گرجستان در دوره کارشناسی ارشد یک سال و نیم و هزینه های تحصیل حدودا ۳۰۰۰ تا۴۰۰۰ یورو میباشد.

دانشجویانی که دارای مدرک لیسانس هستند میتوانند برای ادامه تحصیل در گرجستان و برای مقطع فوق لیسانس اقدام به اخذ پذیرش نمایند.

همچنین این امکان وجود دارد که دانشجویان در کنار دوره های تحصیلی خود ، به صورت پاره وقت کار دانشجویی هم انجام دهند و هزینه های زندگی خود را تا حدودی تحت پوشش قرار دهند.

(متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت دائم ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اتریش و… به شما نشان خواهد داد.)

تحصیل در گرجستان (مقطع دکترا)

تحصیل در گرجستان برای متقاضیان ادامه تحصیل در دوره دکترا ، ۳ تا ۵ ساله است. دانشجویانی که دارای مدرک زبان آیلتس میباشند، از آزمون زبان معاف میباشند.

تحصیل در گرجستان برای دوره دکترا ، هم به صورت پرداخت هزینه های تحصیل و هم به صورت اخذ بورسیه امکان پذیر است.

منتهای مراتب در نظر داشته باشید که اخذ بورسیه برای دوره دکترا ، نیازمند داشتن شرایط عالی در رزومه و سوابق تحصیلی شخص متقاضی میباشد. مثل تالیف کتاب ، داشتن مقالات بین المللی ، نمرات بالا ، داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره عالی و…

(متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت دائم ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اتریش و… به شما نشان خواهد داد.)

دانشجویانی که در گرجستان در مقطع دکترا در حال تحصیل هستند ، میتوانند به صورت پاره وقت کار کنند.

البته تحصیل در گرجستان و تحصیل در اروپا در مقطع دکترا ، عملا شغل محسوب میشود.

هزینه های زندگی در گرجستان

هزینه زندگی در گرجستان حدودا  ۱۵۰لاری است. ولی در پایتخت شهر تفلیس ۵۵۰ لاری میباشد. هزینه زندگی در گرجستان به مراتب کمتر از هزینه های زندگی در ایران میباشد.

(متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت دائم ، تحصیل در آلمان ، تحصیل در اتریش و… به شما نشان خواهد داد.)

[تعداد: 42    میانگین: 2.9/5]
۴ نظر
  • مريم زينلى
    ارسال شده در تاریخ ۰۱:۲۵h, ۰۱ مرداد پاسخ

    باسلام
    سوالم اینست که براى مهاجرت ازطریق سرمایه گذارى چه کشورى مناسبتراست:کانادا،المان،انگلیس،یامثلاگرجستان ازطریق خریداپارتمان؟ واینکه حداقل مبلغ سرمایه گذارى براى هرکدام ازاین کشورهاچه مبلغى میباشد؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۱۹h, ۰۱ آبان پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      همه کشورهایی که در سایت موسسه مشاهده می نمایید در حیطه فعالیت موسسه برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری وجود خواهند داشت و شما بسته به مقدار سرمایه و فعالیتی که قصد دارید در کشور مقصد انجام دهید می تونین کشور مورد نظر رو شناسایی کنین ، در صورت نیاز به راهنمایی دقیق در این زمینه بهتون توصیه می کنم با مشاورین موسسه تماس حاصل نمایید .

      ممنون از پیامتون

  • شيوا موسوي
    ارسال شده در تاریخ ۰۷:۳۷h, ۱۱ مهر پاسخ

    سلام و خسته نباشید
    راهنمایی میخواستم
    من جهت ورود به کالج زبان در آلمان چه شرایطی باید داشته باشم
    متولد ۱۳۶۴-لیسانس گرافیک دارم
    میخواهم ویزای تحصیلی بگیرم از طریق ورود به کالج باشه
    و یه سوال دیگر بنظر شما کدام کشور پذیرش راحت تری می دهد؟

    • ParsOverseas Admin
      ParsOverseas Admin
      ارسال شده در تاریخ ۱۵:۵۰h, ۱۱ مهر پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما
      اگر شما مایل هستین از طریق تحصیلی وارد کشور آلمان بشین ، بدون مدرک زبان آلمانی و یا آنگلیسی ( بسته با دانشگاهی که از آنجا پذیرش می گیریم ) اخذ ویزای شما با ریسک بالایی مواجه خواهد شد ، بنابراین توصیه می گردد بدون مدرک زبان اقدام نکنین ، در ضمن در کشور آلمان برای کالج زبان تنها ویزا نخواهید شد .
      برای اینکه چه کشوری برای شما بهتر هست می شه گفت در کشورهای اتحادیه اروپا برای کشور آلمان ، اتریش ، ایتالیا می تونین اقدام کنین و همچنین شانس اقدام برای کشورهای انگلستان و کانادا و آمریکا هم دارید
      هر سوال دیگه ای داشتید در خدمتیم
      ممنون

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

نوزده − چهار =