تحصیل در پرتغال

تحصیل در پرتغال

ویزای تحصیلی پرتغال

تحصیل در پرتغال ، ویزای تحصیلی پرتغال، مشاوره ویزا پرتغال، ویزا مولتی، اخذ ویزا پرتغال، اقامت اروپا، اقامت دائم، اقامت پرتغال

پرتغال کشوری زیبا در جنوب غربی اروپا و در مرز کشور اسپانیا قرار دارد. کشور پرتغال دارای آب و هوای معتدل در شمال کشور و آب و هوای گرم در جنوب کشور میباشد.

 مساحت این کشور ۹۱۷۲۰ کیلومتر مربع به همراه ۱۱ میلیون نفر جمعیت می باشد.

این کشور جز یکی از ۲۷ کشور اتحادیه اروپا می باشد. بنابراین واحد پول کشور پرتغال همانند سایر کشور های عضو اتحادیه اروپا یورو می باشد.

با توجه به توضیحاتی که در رابطه با کلیات کشور پرتغال داده شد ، این کشور همه ساله به دلیل موقعیت جغرافیایی و امکاناتی  که فراهم می آورد مورد توجه متقاضیان تحصیل در کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار می گیرد.

 موسسه حقوقی عدالت پارس نیز شرایط ویژه این کشور را برای متقاضیان تحصیل در پرتغال پیشنهاد می کند و سعی بر این است که با ارائه خدمات ویژه برای متقاضیان ، مهاجرت به پرتغال از طریق تحصیلی امری ساده و امکان پذیر گردد.

 با این وجود لازم است جهت تحصیل در پرتغال نکاتی مورد توجه قرار گیرد که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در پرتغال ، ویزای تحصیلی پرتغال ، مهاجرت به پرتغال ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، تحصیل در کانادا، اقامت اروپا ، اقامت کانادا و اقامت دائم به شما عزیزان می باشند)

تحصیل در پرتغال (مقطع لیسانس)

تحصیل در پرتغال در مقطع لیسانس برای متقاضیانی امکان پذیر خواهد بود که مدرک پیش دانشگاهی داشته باشند ، بنابراین افرادی که دارای این مدرک باشند می توانند به دانشگاه های کشور پرتغال راه پیدا نمایند.

تحصیل در پرتغال در مقطع لیسانس به صورت زبان اسپانیایی امکان پذیر خواهد بود که البته لازم به ذکر است که در بعضی از رشته ها متقاضی می تواند به زبان انگلیسی به تحصیل خود ادامه دهد.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در پرتغال ، ویزای تحصیلی پرتغال ، مهاجرت به پرتغال ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت کانادا و اقامت دائم به شما عزیزان می باشند )

اما غالباً تحصیل در مقطع لیسانس در کشور پرتغال با زبان اسپانیایی امکانپذیر خواهد بود . برای اقدام جهت اخذ پذیرش نیاز به ارائه مدرک زبان اسپانیایی نخواهد بود بلکه متقاضی بعد از اخذ پذیرش و ویزا در خود دانشگاه و یا کالج به تکمیل زبان اسپانیایی خود اقدام خواهد کرد.

هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی پرتغال بسیار پایین خواهد بود به طوری که عموماً بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ یورو در سال خواهد بود.

البته این مقدار بسته به دانشگاه و همچنین دوره انتخابی متفاوت خواهد شد.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در پرتغال ، ویزای تحصیلی پرتغال ، مهاجرت به پرتغال ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت اروپا ، ویزای کار کانادا ، ویزای کار اروپا ، اقامت کانادا و اقامت دائم به شما عزیزان می باشند)

تحصیل در پرتغال (مقطع فوق لیسانس)

تحصیل در پرتغال در مقطع فوق لیسانس برای متقاضیانی امکان پذیر خواهد بود که دوره لیسانس خود را در کشور به پایان رسانده باشند.

همچنین تحصیل در این مقطع هم به صورت زبان اسپانیایی و هم به صورت زبان انگلیسی امکان پذیر می باشد و همانند مقطع لیسانس برای اخذ پذیرش تحصیلی پرتغال نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی و یا اسپانیایی به دانشگاه نمی باشد.

 متقاضی می تواند بعد از اخذ پذیرش تحصیلی و نیز ویزا وارد کشور پرتغال شده و در خود دانشگاه و یا کالج به تکمیل زبان بپردازد.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در پرتغال ، ویزای تحصیلی پرتغال ، مهاجرت به پرتغال ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت کانادا و اقامت دائم به شما عزیزان می باشند )

 هزینه دانشگاه های دولتی پرتغال جهت تحصیل در مقطع فوق لیسانس عموما  ۲۰۰۰ یورو در سال خواهد بود که البته این مقدار بسته به دانشگاه و همچنین دوره انتخابی متفاوت خواهد شد.

آنچه که ذکر آن خالی از لطف نیست اشاره به این مطلب است که برای متقاضیانی که شرایط اخذ بورسیه از دانشگاه های پرتقال را داشته باشند ،  موسسه حقوقی عدالت پارس خواهد توانست کلیه خدمات لازم در این زمینه را ارائه نمایند.

بنابراین توصیه می گردد قبل از اقدام جهت اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کشور پرتغال در مقطع فوق لیسانس حتما با مشاورین و وکلای ما مشورت نمایید.

شاید شما یکی از افرادی باشید که شرایط دریافت بورسیه از دانشگاه های برتر پرتغال را داشته باشید.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در پرتغال ، ویزای تحصیلی پرتغال ، مهاجرت به پرتغال ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت کانادا و اقامت دائم به شما عزیزان می باشند )

تحصیل در پرتغال (مقطع دکترا)

تحصیل در پرتغال در مقطع دکترا برای متقاضیانی امکان پذیر خواهد بود که دوره فوق لیسانس خود را در کشور به پایان رسانده باشند.

همچنین تحصیل در این مقطع هم به صورت زبان اسپانیایی و هم به صورت زبان انگلیسی امکان پذیر می باشد و همانند مقطع لیسانس و فوق لیسانس برای اخذ پذیرش تحصیلی پرتغال نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی و یا اسپانیایی به دانشگاه نمی باشد.

متقاضی می تواند بعد از اخذ پذیرش تحصیلی و نیز ویزا وارد کشور پرتغال شده و در خود دانشگاه و یا کالج به تکمیل زبان بپردازد.

هزینه دانشگاه های دولتی پرتغال جهت تحصیل در مقطع دکترا عموما ۲۷۰۰ یورو در سال خواهد بود که البته این مقدار بسته به دانشگاه و همچنین دوره انتخابی متفاوت خواهد شد.

آنچه که ذکر آن خالی از لطف نیست اشاره به این مطلب است که برای متقاضیانی که شرایط اخذ بورسیه از دانشگاه های پرتغال را داشته باشند ،  موسسه حقوقی عدالت پارس خواهد توانست کلیه خدمات لازم در این زمینه را ارائه نمایند.

بنابراین توصیه می گردد قبل از اقدام جهت اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کشور پرتغال در مقطع دکترا حتما با مشاورین و وکلای ما مشورت نمایید.

شاید شما یکی از افرادی باشید که شرایط دریافت بورسیه از دانشگاه های برتر پرتغال را داشته باشید.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در پرتغال ، ویزای تحصیلی پرتغال ، مهاجرت به پرتغال ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت کانادا و اقامت دائم به شما عزیزان می باشند )

هزینه های زندگی در پرتغال

هزینه های زندگی در شهرهای کشور پرتغال عموماً بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ یورو در ماه خواهد بود که البته این هزینه ها بسته به شرایط شخص متقاضی قابل کنترل خواهد بود.

شرایط اخذ ویزای همراه پرتغال

برای متقاضیانی که دارای خانواده می باشند ( منطور همسر و فرزندان ریز ۱۷ سال تمام می باشند ) بعد از اخذ پذیرش و ویزا قادر خواهند بود که برای همراهان خود نیز اقدام نمایند و به آنها نیز به میزان مدت تحصیل فرد متقاضی اصلی ویزا تعلق خوهد گرفت.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در پرتغال ، ویزای تحصیلی پرتغال ، مهاجرت به پرتغال ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت کانادا و اقامت دائم به شما عزیزان می باشند )

شرایط کار در زمان تحصیل در پرتغال

فرد متقاضی در دوره تحصیل در پرتغال حق کار خواهد داشت و می تواند به صورت قانونی در کشور پرتغال کار کند و از مزایای آن بهره مند گردد.

لازم به ذکر است که همراهان فرد متقاضی نیز قادر به کار کردن در این کشور خواهند بود.

اما باید توجه داشته باشید که آنها نمی توانند در مراکز دولتی و عمومی متعلق به کشور پرتغال کار نمایند ، بنابراین برای آنها بیمه رد نخواهد شد و قادر به پرداخت مالیات نیز نخواهند بود.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در پرتغال ، ویزای تحصیلی پرتغال ، مهاجرت به پرتغال ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت کانادا و اقامت دائم به شما عزیزان می باشند )

اقامت دائم پرتغال از طریق تحصیل

همانطور که در ابتدای مقاله توضیح داده شد ، کشور پرتغال از جمله کشور های عضو اتحادیه اروپا می باشد و کشورهای عضو این اتحادیه قوانین تقریباً یکسانی از جهت اخذ اقامت دائم خواهند داشت.

اخذ اقامت دائم پرتغال نیزهمانند سایر کشور های اتحادیه اروپا از طریق تحصیلی امکان پذیر خواهد بود به این صورت که چنانچه متقاضی تحصیل در پرتغال ۵ و یا ۶ سال به صورت متوالی در این کشور حضور داشته باشد می تواند برای اقامت دائم خود اقدام نماید.

همچنین راه دیگری که در این زمینه وجود دارد آن است که متقاضی همزمان با تحصیل حق کار نیز خواهد داشت و به طور کلی یکی از راه های مطمئن برای اخذ اقامت دائم کشور های اتحادیه اروپا پرداخت مالیات به دولت می باشد.

بنابراین شخص متقاضی با کار در پرتغال و پرداخت مالیات مرتبط با آن کار به دولت می تواند به اقامت دائم پرتغال نائل گردد.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در پرتغال ، ویزای تحصیلی پرتغال ، مهاجرت به پرتغال ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت کانادا و اقامت دائم به شما عزیزان می باشند )

بنا بر توضیحاتی که داده شد مشخص است که کشور پرتغال برای متقاضیانی که شرایط آن را داشته باشند محل مناسبی جهت تحصیل می باشد و متقاضیان می توانند با تحصیل در این کشور اقامت دائم پرتغال را به دست آورند.

شایان ذکر است که موسسه حقوقی عدالت پارس از ابتدای اخذ پذیرش تحصیلی و تا اخذ اقامت دائم پرتغال با شما همراه خواهد بود و با استفاده از راهنمایی های وکلای زبده در این زمینه بهترین و سریع ترین راه را به شما نشان خواهد داد.

خاطر نشان می کنیم جهت اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های برتر پرتغال هیچ محدودیتی وجود ندارد و موسسه قادر خواهد بود با توجه به شرایط فرد متقاضی از بهترین دانشگاه های پرتغال برای شما پذیرش اخذ نماید.

بنابر این باز هم توصیه ما این است که قبل از اقدام حتما با وکلا و مشاورین ما مشورت کرده و ازمشاوره رایگان در این زمینه بهره مند گردید تا بتوانید مطمئن تر گام بردارید و به هدف خود نزدیک تر شوید.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در پرتغال ، ویزای تحصیلی پرتغال ، مهاجرت به پرتغال ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل رایگان در اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت کانادا و اقامت دائم به شما عزیزان می باشند )

[تعداد: 3    میانگین: 4.7/5]
بدون نظر

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

پنج × 2 =