تحصیل در لهستان

تحصیل در لهستان

ویزای تحصیلی لهستان

تحصیل در لهستان ، ویزای تحصیلی لهستان، مشاوره ویزا لهستان، ویزا مولتی، اخذ ویزا لهستان، اقامت اروپا، اقامت دائم، اقامت لهستان

لهستان ازجمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا که به جهت هزینه های مناسب تحصیل متقاضیان بسیاری دارد .

در این مقاله سعی بر آن است که کشور لهستان و شرایط تحصیل در آن کشور شرح داده شود و موسسه حقوقی عدالت پارس نیز جهت اعزام دانشجو به لهستان شرایط ویژه ای در نظر دارد.

شما می توانید جهت مشاوره با مشاورین و وکلا در زمینه تحصیل در لهستان ، ویزای تحصیلی لهستان ، مهاجرت به لهستان ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ویزای کار کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، تحصیل در کانادا ، اقامت دائم اروپا ، اقامت کانادا و ویزای کار اروپا با ما تماس حاصل نموده و یا رزومه خود را از طریق سایت ارسال نمایید تا به صورت رایگان بررسی گردد.

دانشگاه های لهستان جهت تحصیل به دو دسته تقسیم می شود :

۱٫ دانشگاه های دولتی

۲٫ دانشگاه های خصوصی

تحصیل در لهستان (مقطع لیسانس)

متقاضیانی می توانند جهت تحصیل در مقطع لیسانس در کشور لهستان اقدام کنند که دارای دیپلم و پیش دانشگاهی باشند.

بنابراین این دسته می توانند بنا بر شرایط و رشته تحصیلی دلخواه خود وارد دانشگاه های دولتی و یا خصوصی لهستان شوند.

لازم به ذکر است که هزینه های تحصیل در دانشگاه های دولتی عموماً بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو در هر ترم و در دانشگاه های خصوصی بین ۱۰۰۰ تا ۱۶۰۰ یورو در هر ترم می باشد.

چنانچه رشته و یا دوره ای در دانشگاه به زبان انگلیسی برگزار گردد نیاز به مدرک زبان آیلتس ۶ به بالا خواهد بود و چنانچه به زبان رسمی کشور یعنی لهستانی برگزار گردد نیاز به مدرک زبان لهستانی می باشد.

اما آنچه که مهم است ذکر این نکته است که چنانچه مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل را نداشته باشید می توانید در خود کشور لهستان در کالج زبان دوره های بلند مدت و یا کوتاه مدت مورد نظر را بگذرانید که عموماً هزینه های مربوط به کالج زبان در لهستان بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو در هر ترم می باشد.

طول دوره تحصیل در مقطع لیسانس در هر دو دسته دانشگاه های دولتی و یا خصوصی لهستان ۳ سال می باشد.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در لهستان، ویزای تحصیلی لهستان ، مهاجرت به لهستان، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ویزای کار کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، تحصیل در کانادا ، اقامت دائم اروپا ، اقامت کانادا و ویزای کار اروپا به شما عزیزان می باشند )

تحصیل در لهستان (مقطع فوق لیسانس)

متقاضیانی می توانند جهت تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور لهستان اقدام نمایند که دارای مدرک دانشگاهی لیسانس باشند ، بنابراین این دسته از افراد می توانند بنا بر شرایط و رشته تحصیلی دلخواه خود وارد دانشگاه های دولتی و یا خصوصی لهستان شوند.

 لازم به ذکر است که هزینه های تحصیل در دانشگاه های دولتی عموماً بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو در هر ترم و در دانشگاه های خصوصی بین ۱۰۰۰ تا ۱۶۰۰ یورو خواهد بود و چنانچه رشته و یا دوره ای در دانشگاه به زبان انگلیسی برگزار گردد نیاز به مدرک زبان آیلتس ۶ به بالا خواهد بود.

چنانچه به زبان رسمی کشور یعنی لهستانی برگزار گردد نیاز به مدرک زبان لهستانی می باشد.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل درلهستان، ویزای تحصیلی لهستان ، مهاجرت به لهستان ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ویزای کار کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، تحصیل در کانادا ، اقامت دائم اروپا ، اقامت کانادا و ویزای کار اروپا به شما عزیزان می باشند )

اما آنچه که مهم است ذکر این نکته است که چنانچه مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل را نداشته باشید می توانید در خود کشور لهستان در کالج زبان دوره های بلند مدت و یا کوتاه مدت مورد نظر را بگذرانید.

عموماً هزینه های مربوط به کالج زبان در لهستان بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو در هر ترم می باشد.

طول دوره تحصیل در مقطع فوق لیسانس در هر دو دسته دانشگاه های دولتی و یا خصوصی لهستان بین ۱ سال و نیم تا ۲ سال می باشد.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در لهستان، ویزای تحصیلی لهستان ، مهاجرت به لهستان ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ویزای کار کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، تحصیل در کانادا ، اقامت دائم اروپا ، اقامت کانادا و ویزای کار اروپا به شما عزیزان می باشند )

تحصیل در لهستان (مقطع دکترا)

متقاضیانی می توانند جهت تحصیل در مقطع دکترا در کشور لهستان اقدام نمایند که دارای مدرک دانشگاهی فوق لیسانس باشند.

بنابراین این دسته از افراد می توانند بنا بر شرایط و رشته تحصیلی دلخواه خود وارد دانشگاه های دولتی و یا خصوصی لهستان شوند.

لازم به ذکر است که هزینه های تحصیل در دانشگاه های دولتی عموماً بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو در هر ترم و در دانشگاه های خصوصی بین ۱۰۰۰ تا ۱۶۰۰ یورو خواهد بود.

چنانچه رشته و یا دوره ای در دانشگاه به زبان انگلیسی برگزار گردد نیاز به مدرک زبان آیلتس۷ به بالا خواهد بود و چنانچه به زبان رسمی کشور یعنی لهستانی برگزار گردد نیاز به مدرک زبان لهستانی می باشد.

اما آنچه که مهم است ذکر این نکته است که چنانچه مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل را نداشته باشید می توانید در خود کشور لهستان در کالج زبان دوره های بلند مدت و یا کوتاه مدت مورد نظر را بگذرانید که عموماً هزینه های مربوط به کالج زبان در لهستان بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو در هر ترم می باشد .

 طول دوره تحصیل در مقطع دکترا در هر دو دسته دانشگاه های دولتی و یا خصوصی لهستان بین ۳ تا ۵ سال می باشد.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در لهستان، ویزای تحصیلی لهستان ، مهاجرت به لهستان ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ویزای کار کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، تحصیل در کانادا ، اقامت دائم اروپا ، اقامت کانادا و ویزای کار اروپا به شما عزیزان می باشند )

هزینه های زندگی در لهستان

هزینه های زندگی در شهرهای کشور لهستان عموما بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ یورو در ماه خواهد بود.

البته این هزینه ها بسته به شرایط شخص متقاضی قابل کنترل خواهد بود.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در لهستان، ویزای تحصیلی لهستان ، مهاجرت به لهستان ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ویزای کار کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، تحصیل در کانادا ، اقامت دائم اروپا ، اقامت کانادا و ویزای کار اروپا به شما عزیزان می باشند )

شرایط کار در زمان تحصیل در لهستان

فرد متقاضی در دوره تحصیل در لهستان حق کار خواهد داشت و می تواند به صورت قانونی در کشورلهستان کار کند و از مزایای آن بهره مند گردد.

لازم به ذکر است که همراهان فرد متقاضی نیز قادر به کار کردن در این کشور خواهند بود.

 اما باید توجه داشته باشید که همراهان نمی توانند در مراکز دولتی و عمومی متعلق به کشور لهستان کار نمایند ، بنابراین برای آنها بیمه رد نخواهد شد و قادر به پرداخت مالیات نیز نخواهند بود .

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در لهستان، ویزای تحصیلی لهستان ، مهاجرت به لهستان ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ویزای کار کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، تحصیل در کانادا ، اقامت دائم اروپا ، اقامت کانادا و ویزای کار اروپا به شما عزیزان می باشند )

اقامت دائم لهستان از طریق تحصیل

همانطور که در ابتدای مقاله توضیح داده شد ، کشور لهستان از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد و کشورهای عضو این اتحادیه قوانین تقریباً یکسانی از جهت اخذ اقامت دائم خواهند داشت.

اخذ اقامت دائم لهستان نیزهمانند سایر کشورهای اتحادیه اروپا از طریق تحصیلی امکان پذیر خواهد بود.

به این صورت که چنانچه متقاضی تحصیل در لهستان ۵ و یا ۶ سال به صورت متوالی در این کشور حضور داشته باشد می تواند برای اقامت دائم خود اقدام نماید.

همچنین راه دیگری که در این زمینه وجود دارد آن است که متقاضی همزمان با تحصیل حق کار نیز خواهد داشت و به طور کلی یکی از راه های مطمئن برای اخذ اقامت دائم کشورهای اتحادیه اروپا پرداخت مالیات به دولت می باشد.

بنابراین شخص متقاضی با کار در لهستان و پرداخت مالیات مرتبط با آن کار به دولت می تواند به اقامت دائم لهستان نائل گردد.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در لهستان، ویزای تحصیلی لهستان ، مهاجرت به لهستان ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ویزای کار کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، تحصیل در کانادا ، اقامت دائم اروپا ، اقامت کانادا و ویزای کار اروپا به شما عزیزان می باشند )

بنا بر توضیحاتی که داده شد مشخص است که کشورلهستان برای متقاضیانی که شرایط آن را داشته باشند محل مناسبی جهت تحصیل می باشد.

متقاضیان می توانند با تحصیل در این کشور اقامت دائم لهستان را به دست آورند . شایان ذکر است که موسسه حقوقی عدالت پارس از ابتدای اخذ پذیرش تحصیلی لهستان و تا اخذ اقامت دائم لهستان با شما همراه خواهد بود و با استفاده از راهنمایی های وکلای زبده در این زمینه بهترین و سریع ترین راه را به شما نشان خواهد داد.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در لهستان، ویزای تحصیلی لهستان ، مهاجرت به لهستان ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ویزای کار کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، تحصیل در کانادا ، اقامت دائم اروپا ، اقامت کانادا و ویزای کار اروپا به شما عزیزان می باشند )

خاطر نشان می کنیم جهت اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های برتر لهستان و همچنین کالج زبان لهستان هیچ محدودیتی وجود ندارد و موسسه قادر خواهد بود با توجه به شرایط فرد متقاضی از بهترین دانشگاه های لهستان برای شما پذیرش اخذ نماید.

بنابر این باز هم توصیه ما این است که قبل از اقدام حتما با وکلا و مشاورین ما مشورت کرده و ازمشاوره رایگان در این زمینه بهره مند گردید تا بتوانید مطمئن تر گام بردارید و به هدف خود نزدیک تر شوید.

( متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه تحصیل در لهستان، ویزای تحصیلی لهستان ، مهاجرت به لهستان ، ویزای تحصیلی اروپا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل رایگان اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ویزای کار کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، تحصیل در کانادا ، اقامت دائم اروپا ، اقامت کانادا و ویزای کار اروپا به شما عزیزان می باشند )

[تعداد: 10    میانگین: 2.3/5]
۶ نظر
  • ازاده رها
    ارسال شده در تاریخ ۱۷:۱۹h, ۱۵ اردیبهشت پاسخ

    وقت بخیر بنده ۴۵ ساله هستم و‌موسسه زبان دارم نیاز به گرفتن مدرک بین المللی TEFL دارم ایا میتونم در دوره های. کوتاه مدت شرکت کنم مثلا دوره های تابستانه
    سوال دوم اینکه مقدور هست که در ایام تحصیل خودم‌فرزندم و هم ببرم تا در دوره زبان شرکت کنه
    ممنون

  • مهرداد
    ارسال شده در تاریخ ۲۳:۳۶h, ۰۷ اردیبهشت پاسخ

    سلام ، من تصمیم دارم برای کالج زبان در لهستان اقدام کنم میخواستم بدونم هزینه که برای ۱ سال باید بدم‌ همون ترمی ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ هست یعنی برای ۲ ترم حدودن ۲۴۰۰ باید بدم؟ بعد اگه بخوام الان اقدام کنم برای ترم مهر مشکلی نداره؟ پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

  • صبا
    ارسال شده در تاریخ ۱۱:۴۴h, ۱۹ فروردین پاسخ

    سلاو وقت بخیر
    من ۲۹ ساله هستم و ارشد برق دارم. دو تا سوال داشتم از خدمتتون
    ۱. آیا میتونم فقط برای کالج زبان در لهستان اقدام کنم؟ یا باید حتما پذیرش در یک رشته دانشگاهی داشته باشم که بتونم کالج زبان ثبت نام کنم.
    ۲. ویزایی که از طریق پذیرش کالج میگیرم شینگن هست؟ چون من جایی خوندم که امکان داره ویزایی که لهستان میده شینگن نباشه!!!

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۸:۲۸h, ۱۹ فروردین پاسخ

      سلام وقت بخیر

      بله این امکان برای شما وجود دارد که با پذیرش کالج زبان وارد کشور لهستان بشین و نیاز به اخذ پذیرش از دانشگاه نیست و ویزایی که به شما تعلق می گیره شینگن هستش .

      هر سوال دیگه ای داشتین بنده در خدمت هستم .
      ممنونم

  • شکوفه
    ارسال شده در تاریخ ۲۳:۲۲h, ۲۸ مهر پاسخ

    سلام وقت بخیر
    من ۳۱ سالمه لیسانس کشاورزی و ارشد تربیت بدنی ، آیا میتونم بعد از گذروندن دوره کالج زبان ، لیسانس فیزیوتراپی بخونم ؟

    • ParsOverseas Admin
      ParsOverseas Admin
      ارسال شده در تاریخ ۱۵:۰۵h, ۲۹ مهر پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      این امکان برای شما وجود خواهد داشت ، منتهای مراتب با توجه به سنتون و تغییررشته ای که می خواین بدین بهتر هست دلیل و مدرکی که نشان دهنده قصد شما برای تحصیل باشه به سفارت نشون بدین
      برای اخذ اطلاعات بیشتر در این زمینه به شما توصیه می کنم با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

11 + 5 =