تحصیل در اسپانیا

تحصیل در اسپانیا

ویزای تحصیلی اسپانیا

تحصیل در اسپانیا ، ویزای تحصیلی اسپانیا، مشاوره ویزا اسپانیا، ویزا مولتی، اخذ ویزا اسپانیا، اقامت اروپا، اقامت دائم، اقامت اسپانیا

 تحصیل در اسپانیا همانند تحصیل در کشورهای اروپایی از این مزیت برخوردار است که نیاز به پرداخت هزینه های زیادی برای دانشگاه نیست.

هزینه های تحصیل در اسپانیا همانند بسیاری از کشورهای دیگر اروپایی بسیار کم و ناچیز است. در حالیکه تحصیل در کشورهایی مثل کانادا، امریکا و استرالیا نیاز به پرداخت هزینه های بالایی دارد.

موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای تحصیل در اسپانیا،  اقامت اسپانیا ، اقامت اروپا ، اقامت دائم اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ،  اقامت کانادا ، اقامت دائم کانادا ، ویزای تحصیلی اروپا ، ویزای تحصیلی اسپانیا را به شما نشان خواهد داد.

در ادامه این مطلب به بیان شرایط اخذ پذیرش تحصیلی اسپانیا برای مقاطع تحصیلی مختلف میپردازیم.

مهاجرت تحصیلی اسپانیا (مقطع لیسانس)

متقاضیان ادامه تحصیل در اسپانیا در مقطع لیسانس لازم است که به زبان اسپانیایی مسلط باشند. به عبارتی داشتن مدرک زبان اسپانیایی برای اخذ پذیرش لیسانس الزامی است.

البته دانشگاه هایی نیز وجود دارند که زبان تدریس در آنها انگلیسی میباشد. توجه داشته باشید که اینگونه دانشگاه ها در زمره دانشگاه های خصوصی محسوب میشوند و قاعدتا رنکینگ بالایی نسبت به سایر دانشگاه های اسپانیایی زبان نخواهند داشت.

توجه به این نکته ضروری است که صرف پذیرش گرفتن از دانشگاه برای اخذ ویزای تحصیلی ملاک نیست. بلکه اعتبار دانشگاه ارتباط مستقیم با امکان اخذ ویزا خواهد داشت. ( موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای تحصیل در اسپانیا ، اقامت اسپانیا ، اقامت اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت دائم کانادا ، ویزای تحصیلی اسپانیا ، ویزای تحصیلی اروپا ، اقامت دائم اروپا را به شما نشان خواهد داد.)

دانشجویان در کنار اخذ ویزای تحصیلی میتوانند ۱۰ ساعت در هفته کار کنند و از این طریق مقدار بسیار زیادی از هزینه های زندگی خود را پوشش دهند.

مهاجرت تحصیلی اسپانیا (مقطع فوق لیسانس)

تحصیل در این مقطع هم به زبان انگلیسی و هم به زبان اسپانیایی امکان پذیر است. این امر با توجه به رشته تحصیلی و دانشگاه متفاوت است.

عمدتا رشته های مدیریتی و مهندسی به زبان انگلیسی و رشته های پزشکی به زبان اصلی همان کشور یعنی اسپانیایی میباشد. با این حال روال ثابت و قطعی نمیباشد. ( موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای تحصیل در اسپانیا و اخذ اقامت اسپانیا ، ویزای تحصیلی اسپانبا ، اقامت اروپا ، اقامت دائم اروپا ، اقامت دائم اسپانیا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به اسپانیا ، مهاجرت به کانادا ، اقامت کانادا ، ویزای تحصیلی اروپا ، ویزای تحصیلی کانادا ، را به شما نشان خواهد داد.)

دانشجویان در این مقطع ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار دارند و حدود ۸ تا ۱۰ یورو بابت هر ساعت کار هزینه دریافت میکنند. شما میتوانید برای آشنایی با شرایط تحصیل در اسپانیا و ویزای اسپانیا و ویزای اروپا  از مشاوره رایگان با متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس بهره مند گردید.

مهاجرت تحصیلی اسپانیا (مقطع دکترا)

اخذ پذیرش از دانشگاه های اسپانیا در مقطع دکترا هم به صورت بورسیه تحصیلی و هم پرداخت هزینه های تحصیل توسط شخص دانشجو امکان پذیر است.

زبان تدریس در این دانشگاه ها، انگلیسی و اسپانیایی است و برای اخذ پذیرش نیازمند ارائه مدرک زبان میباشد.

با این حال تحصیل در اسپانیا در دکترا نیاز به پیدا کردن استاد راهنما برای پشتیبانی از تز شخص متقاضی دارد. این امر موجب طولانی شدن زمان لازم برای اخذ پذیرش و در نهایت اعمال نظر شخصی استاد راهنما برای پذیرفتن دانشجو میشود.

دانشجویان در مقطع دکترا ۳۰ ساعت در هفته اجازه کار دارند و میتوانند از این طریق مخارج زندگی خود را تامین کنند.

متخصصین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس آماده ارائه مشاوره رایگان به شما عزیزان برای تحصیل در اسپانیا و اقامت دائم اروپا ، اقامت اسپانیا ، مهاجرت به اسپانیا ، مهاجرت به اروپا ، اقامت اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ویزای تحصیلی اروپا ، ویزای تحصیلی اروپا ، ویزای تحصیلی اسپانیا ، ویزای تحصیلی کانادا میباشند.

[تعداد: 17    میانگین: 4/5]
۳۲ نظر
  • کمیل مهرداد
    ارسال شده در تاریخ ۱۹:۰۰h, ۱۹ آبان پاسخ

    سلام وقتتون بخیر
    من ار دانشگاه پلی تکنیک بارسلون در رشته air craft پذیرش گرفتم بار اول که به سفارت برای دریافت ویزا مراجعه کردم با درخواست من موافقط نکردن و درخواست تجدید نظر دادم که بازم جوابشون منفی بوده با این بهانه که نتونستید قانع کنید که بعد از پایان تحصیل برمیگردید. درصورتی که مدارکی اعم از مدارک تحصیلی و سند ملکی و گواهی سوپیشینه و نامه پذیرش دانشگاه و بیمه مسافرتی و بلیط و رزومه کاری و پرینت ۶ ماه حساب بانکی و گواهی پزشکی و اجاره نامه منزل و … ارایه کردم. الان با این شرایط من یک ترم از تحصیل جا موندم و باید خودم رو برای ترم آینده به دنشگاه مورد نظر برسونم. با توضیحات داده شده از شما بزرگوار تقاضا دارم بنده رو راهنمایی کنید و درصورت لوزوم اگر امکانش هست بتونم این کار رو به شما واگذار کنم. ممنون

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۵۴h, ۱۰ آذر پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      ممنون از توضیحاتتون ، باید خدمتتون عرض کنم که ما مشکلی با پذیرش پرونده تحصیلی شما در اسپانیا نخواهیم داشت و با توجه به تمرکزی که بر روی این کشور داریم میتونیم کارتون رو انجام بدیم .
      برای دریافت اطلاعات بیشتر برای تحصیل و اخذ ویزای کشور اسپانیا می تونین با کارشناسان تماس حاصل نمایید .

      ممنون از پیامتون

  • محمدرضا اكبري
    ارسال شده در تاریخ ۰۱:۱۹h, ۰۴ تیر پاسخ

    سلام خواستم بدونم در حال حاضر از نظر هزینه و کار دانشجویی بین کشور های ایتالیا با اسپانیا و پرتغال کدوم مناسب تره

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۰۲h, ۱۰ تیر پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      با توجه به اینکه در حال حاضر کشور ایتالیا بورسیه های استانی می ده ، بنابراین با استفاده از این بورسیه هزینه های تحصیل شما خیلی کم خواهد شد و شما می تونین به صورت تقریبا رایگان به تحصیل خودتون ادامه بدین .
      در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر دارین می تونین با موسسه تماس بگیرین .

      ممنون از پیامتون

  • محمد
    ارسال شده در تاریخ ۱۸:۳۲h, ۱۲ خرداد پاسخ

    با سلام و احترام.
    من مدرک کارشناسی جغرافیا و برنامه ریزی شهری از دانشگاه شهید بهشتی رو دارم، و در حال حاضر هم دانشجوی رشته مهندسی محیط زیست – تنوع زیستی در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد (ترم ۲) هستم. هدف بیشتر زندگی و کار در اسپانیا و گرفتن اقامت دائم هستش. می خواستم ببینم امکانش هست که بتونم پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد رو در اسپانیا بگیرم بعد اتمام کارشناسی ارشدم در ایران؟ امکان گرفتن اقامت دائم بعد از پایان تحصیلاتم وجود داره و برای گرفتن ویزای تحصیلی چه مدارکی رو باید آماده کنم؟ تسلط خیلی کمی هم به زبان انگلیس و اسپانیایی دارم. و آیا گواهی تمکن مالی برای گرفتن ویزای تحصیلی الزامی هست؟
    می بخشید سوالم طولانی شد. خیلی ممنونم از پاسخگوییتون.

  • محمد
    ارسال شده در تاریخ ۱۸:۰۸h, ۱۲ خرداد پاسخ

    با سلام و خسته نباشید.
    من مدرک کارشناسی جغرافیا و برنامه ریزی شهری از دانشگاه شهید بهشتی دارم و در حال حاضر هم دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست – تنوع زیستی در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد (ترم ۲) هستم. هدفم برای رفتن به اسپانیا بیشتر برای کار و زندگی و گرفتن اقامت دائم هست. میخواستم ببینم میتونم برای کارشناسی ارشد در اسپانیا اقدام کنم بعد از پایان کارشناسی ارشدم در ایران؟ و اینکه آیا بعدشم میتونم اقامت دائم رو بگیرم؟ شانسم برای گرفتن ویزای تحصیلی چقدر هست؟ و چه مدارکی میخواد؟ آشنایی خیلی کمی هم با زبان انگلیسی و اسپانیایی دارم. می بخشید سوالم طولانی شد.
    خیلی ممنون میشم از پاسختون.

  • اسپانیا
    ارسال شده در تاریخ ۲۱:۳۱h, ۳۱ شهریور پاسخ

    سلام.شرایط پذیرش برای مقطع کارشناسی ارشد مدیریت هتلداری در اسپانیا و بهترین دانشگاه در حوزه مدیریت هتلداری در این کشور چیست؟ممنون.

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۰۷h, ۰۱ مهر پاسخ

      سلام
      شما برای پذیرش در مقطع فوق لیسانس لازم هست که مدرک زبان و هچنین مدارک کارشناسی خودتون رو ارائه بفرمایید.
      منتها انتخاب دانشگاه بسته به شرایط و مدارک شما متفاوت هست و به صورت خاص نمیتوان از دانشگاه خاصی نام برد

  • امير علي ذبيحي
    ارسال شده در تاریخ ۲۳:۲۷h, ۲۲ اسفند پاسخ

    من شنبدم دانشگاه های اسپانیا خیلی راحت پذیرش میدن، ولی خوب شرایط پیدا کردن کار در اسپانیا زیاد مناسب نیست. درست فک میکنم؟ شما برای مهاجرت به اروپا چه کشوری رو پیشنهاد میکنین برای ویزای تحصیلی گرفتن؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۱:۰۸h, ۲۳ اسفند پاسخ

      سلام
      برای مهاجرت به اروپا ترجیحا کشوری رو انتخاب بفرمایید که شرایط کار در اونجا خوب باشه تا بتونید نهایتا از این طریق اقامت اروپا رو هم بگیرین.
      در حال حاضر برای مهاجرت به اروپا از راه ویزای تحصیلی کشورهای آلمان و اتریش در شرایط خوبی قرار دارن

  • سينا فتاح
    ارسال شده در تاریخ ۲۳:۲۴h, ۲۲ اسفند پاسخ

    من میخوام برای ویزای تحصیلی اروپا پذیرش بگیرم و برم اروپا. شما تحصیل در اسپانیا رو توصیه میکنید یا تحصیل در آلمان رو ؟ دلیلش رو هم میشه بگین ممنون میشم

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۱:۱۷h, ۲۳ اسفند پاسخ

      سلام
      برای مهاجرت به اروپا از طریق ویزای تحصیلی ؛ کشوری رو انتخاب کنید که امکان پیدا کردن کار رو براتون فراهم کنه. شما میتونید پس از کار در اروپا برای اقامت دائم اقدام کنید

  • عليرضا مبين نژاد
    ارسال شده در تاریخ ۲۳:۲۳h, ۲۲ اسفند پاسخ

    سلام سوالی داشتم از خدمتتون.
    اقامت اروپا رو اگر از طریق ویزای تحصیلی اسپانیا بگیریم، پدر و مادرمونم میتونیم ببریم؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۱:۲۲h, ۲۳ اسفند پاسخ

      سلام
      در صورتی که شما برای مهاجرت به اروپا از طریق ویزای تحصیلی تشریف ببرید و در نهایت اقامت دائم رو بگیرید ، فقط میتونید همراهان خود شامل همسر و فرزندتون رو با خودتون ببرید.
      پدر و مادر فقط میتونن با ویزای ویزیت تشریف بیارن

  • الهام مروست
    ارسال شده در تاریخ ۲۳:۲۱h, ۲۲ اسفند پاسخ

    یرای مهاجرت به اسپانیا از ویزای تحصیلی، میشه نهایتا اقامت اروپا رو بگیریم؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۱:۳۵h, ۲۳ اسفند پاسخ

      سلام
      برای مهاجرت به اروپا از طریق هر یک از ویزاهای تحصیلی و کاری ، شما میتونید نهایتا به اقامت دائم اروپا برسید. البته لازمه اخد اقامت اروپا ، کار در اروپا و پرداخت مالیات هستش.

  • ميلاد نعيمي
    ارسال شده در تاریخ ۲۳:۲۰h, ۲۲ اسفند پاسخ

    سلام ببخشید سوالم اینه که برای تحصیل در اسپانیا برای داروسازی هزینه های تحصیل چقد میشه حدودا؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۱:۳۷h, ۲۳ اسفند پاسخ

      سلام
      هزینه های تحصیل در اسپانیا با توجه به رشته و دانشگاه محل پذیرش متفاوت هستش.

  • نازیلا قریشی
    ارسال شده در تاریخ ۱۵:۰۹h, ۲۱ اسفند پاسخ

    چه سایت خوبی دارید ، واقعا دسترسی به مطالب مربوط به مهاجرت خیلی راحت هستش.
    من برای ویزای تحصیلی اسپانیا میخوام اقدام کنم . دانشجوی دندون پزشکی هستم و همسرم هم داروسازی خوندن. به نظر شما بهتر هستش که برای ویزای تحصیلی یکی از ما اقدام بشه و نفر دوم به عنوان همراه بره یا اینکه هر دو نفر با ویزای تحصیلی بریم ؟
    منتظر جوابتون هستم

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۳:۱۳h, ۲۲ اسفند پاسخ

      سلام
      برای مهاجرت به اسپانیا از طریق ویزای تحصیلی ابتدای امر لازم هستش که یک نفر اقدام کنه و همراه بعد از حدود ۶ ماه مهاجرت کنه که ریسک ویزا برای هر دو نفر ایجاد نشه.
      برای اقامت اروپا از طریق ویزای تحصیلی در حال حاضر شرایط به این صورت هستش.

  • مهدی شایگان
    ارسال شده در تاریخ ۱۵:۰۴h, ۲۱ اسفند پاسخ

    یه سوال داشتم برای مهاجرت به اروپا.
    من تخصص در زمینه جوشکاری دارم و سابقه ۱۰ ساله توو این زمینه دارم. بیمه هم دارم.
    به نظر شما برای تحصیل در اسپانیا اقدام کنم راحت تر ویزا میگیرم یا برای ویزای کار اروپا راحت تره؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۳:۱۶h, ۲۲ اسفند پاسخ

      سلام
      برای ویزای کار اروپا شرایط راحتی در حال حاضر وجود نداره . چرا که لازم هست که کار در اروپا ابتدائا برای تمامی افرادی که در اسپانیا جویای کار هستند آگهی بشه و پس از آن برای اتحادیه اروپا . در صورتی که کسی تخصص مشابه شما رو نداشت ، کار در اروپا به شما پیشنهاد میشه . با این تفاسیر مهاجرت به اروپا با ویزای کار سخت هستش.
      در حالیکه شما میتونید با ویزای تحصیلی اسپانیا وارد خاک این کشور بشید و پس از اون برای ویزای کار اسپانیا اقدام کنید

  • شقایق کافی
    ارسال شده در تاریخ ۱۵:۰۲h, ۲۱ اسفند پاسخ

    سلام و عرض خسته نباشید یه سوال در زمینه مهاجرت به اسپانیا داشتم از خدمتتون
    برای تحصیل در اسپانیا . من دانشجوی لیسانس ترم ۴ رشته مدیریت مالی هستم. میخواستم بدونم شما برای چه دانشگاه هایی پذیرش تحصیلی میگیرید؟ و اینکه ویزای تحصیلی اسپانیا رو هم تضمینی انجام میدید؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۳:۱۹h, ۲۲ اسفند پاسخ

      سلام
      برای مهاجرت به اسپانیا از طریق ویزای تحصبلی لازم هست که پذیرش تحصیلی شما از دانشگاه های معتبر اخذ بشه. به این خاطر که اخذ ویزای تحصیلی شما دچار مشکل نشه.
      بسته به نمرات و دانشگاه محل تحصیل شما باید از دانشگاه های در سطح ۱ ۲ ۳ پذیرش گرفته بشه.
      برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به اسپانیا ، و اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا تمام مراحل از جمله پذیرش و ویزا به صورت تضمینی انجام میشه.

  • فهيمه صادقي
    ارسال شده در تاریخ ۱۵:۴۳h, ۱۶ اسفند پاسخ

    خسته نباشید یه سوال داشتم برای ویزای تحصیلی اسپانیا اگر اقدام کنم میتونم همراه با خانوادم برم اونجا ؟ و اینکه بعد از تحصیل میتونم ویزای تحصیلی رو به ویزای کار تبدیل کنم و اقامت اروپا رو بگیرم؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۳۹h, ۱۶ اسفند پاسخ

      برای مهاجرت به اروپا از طریق ویزای تحصیلی ، این امکان وجود داره که به همراه خانواده تشریف ببرید منتهای مراتب اینکه ریسک ویزای خیلی زیادی خواهید داشت. ترجیحا با فاصله زمانی برای همراهانتوان اقدام بفرمایید با اطمینان بیشتری میتونید برای ویزای تحصیلی اسپانیا اقدام کنید

  • سوگند اصغري
    ارسال شده در تاریخ ۱۵:۴۱h, ۱۶ اسفند پاسخ

    سلام من دیپلم تجربی دارم
    میخوام برای تحصیل در اسپانیا برای رشته دندانپزشکی پذیرش بگیرم. هزینه های تحصیل در اسپانیا چقد میشه؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۱۷h, ۱۶ اسفند پاسخ

      سلام
      تحصیل در اسپانیا در گرایش های پزشکی به زبان اسپانیایی هستشن.
      هزینه های تحصیل در اسپانیا با توجه به دانشگاه محل اخذ پذیرش و رشته تحصیلی متفاوت هستش.

  • فاطمه
    ارسال شده در تاریخ ۱۵:۱۷h, ۱۶ اسفند پاسخ

    سلام و خسته نباشید
    من لیسانس حسابداری از دانشگاه آزاد هستم.
    برای ادامه تحصیل در اسپانیا آیا حتما باید مدرک زبان داشته باشم؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۱۳h, ۱۶ اسفند پاسخ

      سلام
      زبان تحصیل در دانشگاه های کشور های اروپایی عمدتا به زبان همان کشور هستش. البته در مواردی تحصیل به زبان انگلیسی هم برگزار میشه که بر اساس رشته تحصیلی و دانشگاه متغیر هستش و امر ثابت و مشخصی نیست.
      پس در هر صورت شما برای مهاجرت به اروپا و به صورت مشخص تحصیل در اسپانیا نیاز به زبان انگلیسی و یا اسپانیایی دارید

  • بهروز بهبهاني
    ارسال شده در تاریخ ۱۵:۱۴h, ۱۶ اسفند پاسخ

    سلام برای پروسه ویزای تحصیلی اسپانیا چقد زمان نیاز هست که وارد اسپانیا بشیم ؟

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۰۹h, ۱۶ اسفند پاسخ

      سلام
      ویزای تحصیلی اسپانیا شامل مرحله پذیرش تحصیلی و ویزا حدود ۶ تا ۱۲ ماه زمان بر هستش
      مهاجرت به اروپا از طریق ویزای تحصیلی یکی از مطمئن ترین رها های مهاجرت تلقی میشه

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

چهار × یک =