بلو کارت اروپا

بلوکارت اروپا

ویزای کار ، اقامت اروپا ، اقامت دائم ، مشاوره ویزا، ویزای کار اروپا ، مهاجرت کاری به اروپا ، اخذ اقامت کاری و ویزای مولتی

بلو کارت ( Blue Card )که به عبارتی میتوان گفت از طریق گرین کارت امریکا گرفته شده است ، در واقعیت امر کارت نیست و مهری است که در پاسپورت متقاضی کار در اروپا درج میگردد.

توجه به این نکته ضروری است که داشتن بلوکارت زمانی برای شما مقدور است که در یکی از کشورهای حوزه اروپا ، پیشنهاد کار داشته باشید. در غیر اینصورت هرگونه پیشنهاد مبنی بر امکان داشتن بلو کارت ( Blue Card  ) حتی بدون نیاز به کاریابی در اروپا ، خلاف واقع و کلاهبرداری است.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش ، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

دارنده بلو کارت ملزم است به مدت ۲ سال در همان موقعیت شغلی اولیه که بر مبنای آن ، بلوکارت صادر شده است ، مشغول به کار باشد و پس از آن میتواند تغییر شغل دهد.

بلوکارت اجازه و مجوزی است که مورد تایید اتحادیه اروپا میباشد و به افراد متخصص غیر اروپایی این امکان را میدهد که برای کار و زندگی وارد اروپا شوند.

ویژگی و کارآیی اصلی بلوکارت ، ایجاد حق کار و امکان اخذ اقامت اروپا برای مهاجران در کشورهای اتحادیه اروپا است . دارندگان این امر میتوانند ظرف ۱ الی ۴ سال اقامت دائم خود را اخد نمایند.

بلوکارت مربوط به کشورهای عضو در اتحادیه اروپاست ولی در دانمارک و ایرلند و انگلستان کارآیی ندارد.

از جمله اهداف ایجاد طرح بلوکارت ، ایجاد وحدت و یکپارچگی در میان کشورهای اتحادیه اروپا مبنی بر جذب نیروهای کار ماهر و متخصص از کشورهای جهان سوم است.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش ، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

دارندگان بلوکارت اروپا میتوانند به رایگان در آنجا تحصیل کنند و امکان سفر و رفت و آمد در بین کشورهای اتحادیه اروپا را دارند.

همچنین میتوانند برای اخذ اقامت دائم خود و خانواده اشان اقدام نمایند.

مدت اعتبار بلوکارت ، با توجه به کشور مقصد متفاوت است و از ۱ سال تا ۴ سال متغیر میباشد.  افراد دارای بلوکارت میتوانند بعد از گذشت ۵ سال ، برای اخذ اقامت دائم درخواست بدهند.

البته بدانید که مدت زمان بلوکارت ممکن است در استخدام های کوتاه مدت ، به مقدار زمان استخدام صادر شود. که در اینصورت بلوکارت برای طول دوره استخدام به انضمام ۳ ماه فرصت برای یافتن کار جدید ، صادر میشود.

داشتن مدرک پیشرفته ی ۳ تا ۵ ساله برای متقاضیان کاریابی الزامی است . این مدرک باید مرتبط با رشته تخصصی شخص جوینده کار باشد.

(متخصصین ما درموسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در کانادا ، تحصیل در اروپا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت اتریش و تحصیل در آلمان ، اقامت اتریش و تحصیل در اتریش ، ویزای کار آلمان ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت و… را به شما پیشنهاد خواهد داد و تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهد بود.)

و همچنین داشتن حداقل ۲ سال سابقه کار در زمینه تخصص شخص متقاضی ، الزامی است.

در نظر داشته باشید که زبان انگلیسی شخص متقاضی و یا زبان رسمی کشور مقصد ، در سطح بالا الزامی است و صرف دانش زبان کفایت نمیکند.

خوب است بدانید که در چند سال اخیر بیشتر آمار صدور بلوکارت اروپا ، از طرف کشور آلمان بوده است و به همین علت بسیاری از افراد ، این طرح را به بلوکارت آلمان میشناسند.

شما میتوانید در زمینه مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، ثبت شرکت اروپا ، سرمایه گذاری کانادا ، تحصیل در اروپا ، تحصیل در کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، تحصیل در آلمان ، کار در اروپا ، ویزای کار کانادا ، بلوکارت اروپا ، ویزای کار اروپا ، ویزای کار آلمان  و… با مشاورین ما در موسسه حقوقی عدالت پارس تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان متخصصین ما بهره مند شوید.

[تعداد: 4    میانگین: 4.3/5]
۱۰ نظر
  • طاهر جبارپور بنیادی
    ارسال شده در تاریخ ۲۳:۳۳h, ۱۳ مرداد پاسخ

    سلام و خسته نباشید من کارشناسی مکانیک دارم و مدارک فنی و حرفه ای فرز cnc کار درجه ۱/و۷سال سابقه کار الان هم کارگاه دارم ایا شرایط لارم رو برای دریافت بلو کارت دارم

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۷:۰۵h, ۰۱ آبان پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      بله امکان دریافت بلوکارت را خواهید داشت منتهای مراتب برای بررسی دقیق تر بهتون توصیه می کنم رزومه کامل خودتون رو در اختیار کارشناسان ما قرار دهید .

      ممنون از پیامتون

  • سيامك زارعي
    ارسال شده در تاریخ ۰۱:۴۴h, ۲۷ تیر پاسخ

    با سلام
    من ۲۷ سالمه و کارشناس علوم آزمایشگاهی از دانشگاه سراسری هستم و دارای چهارسال سابقه کاری می باشم.
    درخواست من از شما اینه که بنظر شما بهترین راه و کشور برای اقدام کجا و چگونه است؟
    با تشکر

  • صالح انصاری
    ارسال شده در تاریخ ۰۸:۴۳h, ۳۰ خرداد پاسخ

    سلام مدرک کارشناسی برق با ۱۵ سال سابقه کار با بیمه . متاهل و دارای یک فرزند شرایط دریافت بلو کارت را می فرمایید و اینکه ایا می توان خانواده را همزمان با دریافت بلو کارت همراه برد ؟ با تشکر

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۰۵h, ۱۰ تیر پاسخ

      با سلام و وقت بخیر خدمت شما

      بله این امکان برای شما وجود خواهد داشت اما به شما توصیه می کنم برای اینکه شرایطتتون به صورت دقیق توسط کارشناسان بررسی بشه ، رزومه خودتون رو یا از طریق ایمیل و یا از طریق تلگرام برای ما ارسال کنین .

      در صورتی که نیاز به دریافت اطلاعات تخصصی دارین می تونین با موسسه تماس بگیرین .
      ممنون از پیامتون

  • لیلی
    ارسال شده در تاریخ ۱۲:۳۲h, ۰۵ خرداد پاسخ

    سلام
    من دکتری داروسازی دارم و خود و همسرم ۱۷ سال سابقه کاری مرتیط داریم بعلاوه اینکه سرمایه کافی البته نه به صورت نقد بلکه یه صورت ملک و داروخانه داریم راههای مهاجرت و دریافت بلوکارت را می خواستم بدونم ایا امکان یافتن حرفه مرتیط و متعاقب ان ویزای کاری وجود دارد .

  • ادنا خباز
    ارسال شده در تاریخ ۱۶:۳۰h, ۲۷ دی پاسخ

    سلام‌من ۳۴ ساله و متاهل هستم با مدرک فوق دیپلم و ۱۰‌سال سابقه کار قصد مهاجرت به اروپا را دارم از چه طریقی‌ میتونم اقدام کنم

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۵:۴۸h, ۱۴ بهمن پاسخ

      سلام وقت بخیر
      راهی که برای مهاجرت می شه به شما پیشنهاد داد از طریق تحصیلی و کاری هستش و البته اگر سرمایه بالای ۸۰۰ میلیون هم داشته باشین می تونین از طریق سرمایه گذاری اقدام بفرمایید . منتهای مراتب برای اینکه ما بتونیم اطلاعات دقیق به شما بدیم ، باید بفرمایید که رشته تحصیلیتون چی هست ؟ سوابق کاری شما مرتبط با رشتتون هست یا خیر ؟ و اینکه آیا بیمه مرتبط با سوابق کاریتون رو دارین یا خیر ؟
      در ضمن برای دریافت اطلاعات دقیق و تکمیلی می تونین با موسسه تماس بگیرین تا کارشناسان راهنماییتون کنن .
      ممنون از پیامتون

  • مجید بافرانی
    ارسال شده در تاریخ ۰۵:۴۵h, ۱۷ مرداد پاسخ

    بنده ۴۰ ساله دارنده کترشناسی مدیریت بازرگانی و لیسانس حقوق با پروانه پایه یک وکالت دادگستری داری سابقه ۱۰ ساله کاری در بخش بازرگانی هواپیمایی ماهان متقاض مهاجرت به اروپا میباشم راهنمایی بفرمایید

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۱:۳۶h, ۱۷ مرداد پاسخ

      سلام
      امکان اقدام ویزاهای تحصیلی و یا کاری برای شما وجود خواهد داشت.
      در قالب ویزاهای کاری اروپا لازم هست که با توجه به رشته تحصیلی اتان ، به زبان کشور مورد نظر آشنا باشید.
      مگر اینکه با تایپ ویزای تحصیلی وارد شوید و در کشور مقصد و یا در حوزه اروپا به دنبال کار بگردید .

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

هفت + چهار =