اخذ اقامت دائم

انواع ویزا و شرایط اقامت دائم

هدف از بیان موضوعاتی که در این قسمت درج می شود آشنایی شما با انواع ویزا و همچنین شرایط لازم جهت اخذ اقامت دائم می باشد. در ابتدای امر توضیح این مطلب ضروری است که ویزایی به نام ویزای اقامت وجود ندارد ! درخواست اخذ ویزایی که در نهایت با رعایت شرایط هر کشور بتواند تبدیل به اقامت دائم شود ، از ۵ طریق امکان پذیر می باشد :

  • تحصیلی
  • کاری
  • سرمایه گذاری
  • ازدواج
  • پناهندگی

(موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه را برای اخذ ویزای اروپا ، اقامت اروپا ، مهاجرت به اروپا ، ویزای کانادا ، اقامت کانادا ، مهاجرت به کانادا  و اقامت دائم کانادا را به شما نشان خواهد داد)

متقاضی جهت دریافت ویزای هر کدام از این ۵ موارد می بایست شرایط آن را به صورت کامل دارا باشد و البته در رابطه با پناهندگی ، ویزایی از این طریق وجود ندارد بلکه اصولا افراد از طریق اخذ ویزای موقت همچون توریستی وارد کشور می شوند و در آنجا اعلام پناهندگی می نمایند و درخواست پناهندگی نیز شامل پناهندگی سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی و… می باشد که انجام امور مربوط به پناهندگی به دلیل آنکه غیر قانونی می باشد از حوصله بحث خارج است و مشاورین ما نیز در این زمینه اطلاعاتی در اختیار متقاضیان قرار نخواهند داد. (موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه برای اخذ ویزای کانادا ، اخذ ویزای اروپا ، اقامت اروپا ، ویزای اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا و اقامت دائم اروپا و اقامت دائم کانادا را به شما نشان خواهد داد)

و اما پس از آن که هر یک از ویزاهای فوق بسته به شرایط متقاضی اخذ شد ، شخص به مدتی که ویزای او اعتبار دارد در آن کشور به سر می برد و چنانچه محدودیتی برای ورود و خروج او از آن کشور از طریق سفارت در نظر گرفته شود ، اهمیت و رعایت این مورد بسیار ضروری است؛ زیرا در غیر این صورت ممکن است منجر به باطل شدن ویزای مذکور گردد و یا حتی شخص در فرودگاه کشور مقصد شناسایی نشده و مجبور به بازگشت به کشور خود گردد ، بنابراین رعایت هر کدام از محدودیت ها و یا شرایطی که از سوی سفارت برای ویزای شخص در نظر گرفته می شود بسیار قابل اهمیت است و نباید دور از توجه بماند . (موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه را برای اخذ ویزای اروپا ، اقامت کانادا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، اقامت دائم کانادا ، اقامت دائم اروپا را به شما نشان خواهد داد)

پس از آنکه متقاضی تمام شرایط را رعایت کرد و برای مثال چنانچه ویزای او کاری و یا تحصیلی بوده (که پس از اتمام دوره تحصیل و در مدت زمان تعیین شده ، فرد کار قانونی متناسب با رشته خود پیدا کرده و ویزای تحصیلی خود را تبدیل به ویزای کاری نموده است ) و در این شرایط فرد همه ساله مالیات خود را به صورت قانونی پرداخت کرده ، پس از گذشت مدت زمان معین که در بعضی از کشور ها ۱۰ سال و یا ۱۵ سال و … ( بسته به قوانین هر کشور مدت زمان اخذ اقامت دائم متفاوت می باشد ) می باشد ، با رعایت تمام شرایط آن کشور در سال هایی که در آن کشور اقامت داشته است می تواند ویزای خود را به اقامت دائم تبدیل کرده و از مزایای آن بهره مند شود .

لازم به ذکر است که اخذ اقامت دائم با اخذ پاسپورت ( شهروندی ) کشور مورد نظر بسیار متفاوت می باشد و برای مثال برای آنکه شخصی شهروند کشورشناخته شود باید در امتحانات مختلفی از جمله امتحان جغرافیا و … مربوط به آن کشور را که اصولا از طریق شهرداری هر کشور برگزار می گردد شرکت کرده و قبولی اخذ نماید و همچنین شخصی که شهروند یک کشور محسوب می گردد حق شرکت در انتخابات آن کشور و متقابلا حق رای خواهد داشت و می تواند به عنوان رئیس جمهور و … انتخاب شود اما شخصی که صرفا اقامت دائم آن کشور را داراست از حقوق فوق بی بهره است . ( موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه را برای اخذ ویزای کانادا ، ویزای اروپا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، اقامت دائم کانادا و اقامت دائم اروپا را به شما نشان خواهد داد)

بنا برتوضیحاتی که درفوق داده شد شرایط اخذ اقامت دائم و انواع ویزای مرتبط با آن به صورت جامع مشخص گردید و حال امکان دارد این سوال پیش آید که انواع دیگر ویزاها از جمله ویزای توریستی و ویزاهایی همانند اقامت های کوتاه مدت و دیدار با خانواده و … در چه دسته هایی قرار می گیرند ؟

توجه داشته باشید که ویزاهای فوق به هیچ عنوان نمی توانند تبدیل به اقامت دائم شوند و به عنوان مثال اگر شخصی از طریق ویزای توریستی وارد کشوری شود و در آنجا از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش تحصیلی گرفته و قصد این ر داشته باشد که از طریق ویزای تحصیلی اقامت خود را در آن کشور اخذ نماید ، تحت هیچ شرایطی این اجازه به شخص داده نمی شود و متقاضی می بایست به کشور خود و یا هر کشور ثالث دیگری رجوع نماید و از آنجا مجدد درخواست ویزای تحصیلی نماید و پس از اخذ این نوع ویزا وارد کشور مورد نظر شده و تحصیل خود را شروع کند. ( موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین و مطمئن ترین راه برای مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، ویزای کانادا ، ویزای اروپا ، اقامت اروپا و اقامت کانادا را به شما نشان خواهد داد.)

البته این مورد نیز بسته به قوانین هر کشور امکان دارد تغییر نماید. برای مثال در کشور کانادا این امکان وجود دارد که شخصی که از طریق ویزای توریستی وارد کشور شده است، پس از اخذ پذیرش تحصیلی و در اداره مهاجرت کشور کانادا، ویزای توریستی خود را تبدیل به ویزای تحصیلی کند. ( موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه را برای اخذ ویزای کانادا ، اخذ ویزای اروپا ، مهاجرت به اروپا ، مهاجرت به کانادا ، اقامت کانادا ، اقامت اروپا ، اقامت دائم کانادا و اقامت دائم اروپا را به شما نشان خواهد داد)

بیان توضیحات فوق بدین جهت لازم دانسته شد که افراد زیادی به دلیل عدم اطلاعات کافی ، از طریق ویزاهای موقت وارد کشوردیگری می شوند و تازه در آنجا متوجه می گردند که امکان تبدیل ویزای موقت آنها با انواع ویزاهایی که منجر به اقامت دائم می گردد وجود ندارد و در این راه صرفاً هزینه و زمان خود را از دست داده اند . (موسسه حقوقی عدالت پارس بهترین راه را برای اخذ ویزای کانادا ، اقامت کانادا ، مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به اروپا ، ویزای اروپا ، اقامت دائم کانادا و اقامت دائم اروپا را به شما نشان خواهد داد)

[تعداد: 7    میانگین: 2.7/5]
۹ نظر
  • حسام محمدوند اقدم
    ارسال شده در تاریخ ۱۰:۳۸h, ۲۳ آذر پاسخ

    سلام.
    در شناسنامه من محل تولد،آنکارا درج شده است.
    راهی هست که بتوانم شناسنامه ی ترکیه اخذ کنم.

    • ParsOverseas
      ParsOverseas
      ارسال شده در تاریخ ۱۸:۱۸h, ۰۸ دی پاسخ

      سلام و وقت بخیر

      برای اخذ اقامت و پاسپورت کشور ترکیه می بایست از راه های موجود اقدام نمایید و صرف محل تولد شما که در شناسنامه آنکارا درج شده است کمکی به شما نخواهد کرد .

  • judi sic bo live
    ارسال شده در تاریخ ۱۳:۵۸h, ۱۸ آذر پاسخ

    Fans of this game are increasing day by day as wanting to offer a unique way to
    generate. Preserving the earth . among typically the most popular star games played typically the whole complete. http://freest.at/allcasinoslotgames938886

  • slot machine repair school
    ارسال شده در تاریخ ۱۶:۰۱h, ۲۸ آبان پاسخ

    Influence will often appear to be an ‘in-the-moment’ phenomenon. Certainly the actual results of
    your influence apparently hinge on speciic conversations at certain times.
    But unless you’re ready to let your opportunities to help be dictated by chance, thewre is
    planning in which inn ordr to influence the right people.

    There is often a misconception that solar powesr panels taske
    large offices. It is absolutely ann inappropriate notion. Items that aare crucial
    for poweer generating aree batteries, solar panels, an inverter along with thhe
    scr888. Taking care cost iis not worthy of mention. Recent
    reports have proved that produce 1 KW of electricity the system costs no more than a few cents.

    Visit to some movie – There could bbe no better 18th birthday gifts tha the usual visit
    with a movie too each other. This can amuse the teenager to no
    extent and they can enjoy fully in an movoe live entertainment.

    Sometimes take place . part about getting into condition is starting.
    There is nothing worse than that first jog yokur own hrdly
    become a success aroundd the block. Few things are more disheartening than trying to try too to some push-ups and only beinng abl to do one or two.
    It’s tthe same with crunches annd other ab-toning soccer pratice drills.
    At first, it can be very frustrating when you’re can’t do very a whole lot.
    How are you ever going to obtain where you have to be?

    Just asking them to fioll in a timesheet will not onlyy give the answers you require.
    In the direct area there will usually be a job number for staff to use so mentioned which job they perform on. Believe the analysis of which
    jos more and more diffdicult than others to help understand why this is happening, where improvements can bbe made,
    and off course to price your enhance the buyer.

    Youu also need to change your dietary behaviour. This doesn’t
    mean youu caan never enjoy simple . oods remember. But you also should be reducing your intske
    of unhealthy foods and improving the amount of fresh veggies and fruits in strategy.

    So remember, experience is everything. A person don’t have it, aaim should be to motivate it.
    And one does do stimulate it? Refer for yoou to the commercial: “.you need more of it.if you have associated with it, will not need need a reduced amount of it. http://Alles.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=jeffyounger.com

  • live poker stream wsop
    ارسال شده در تاریخ ۱۴:۰۱h, ۲۱ آبان پاسخ

    Wonderful blog you have here but I was wanting to know if you
    knew of any community forums that cover the same topics talked about
    in this article? I’d really like to be a part of community where I can get responses from other
    experienced individuals that share the same interest.
    If you have any suggestions, please let me know. Thanks
    a lot! http://www.opticsnet.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=918.network%2Fcasino-games%2F69-ntc33-newton-casino

  • هادی رجبی
    ارسال شده در تاریخ ۱۴:۱۲h, ۱۸ اردیبهشت پاسخ

    سلام خسته نباشید
    منو همسرم ودو پسر ۵و ۲ سالمون قصد داریم برای تحصیل پسرامون به المان مهاجرت کنیم هردو دیپلمه وسابقه ی بیمه تقریبا ۸ سال از محل کارم دارم وحدودا ۵۰ میلیون پول داریم به نظرتون امکانش هست که بتونیم اقامت بگیریم؟

  • جهانگیرشیخی
    ارسال شده در تاریخ ۰۰:۴۲h, ۲۰ آذر پاسخ

    با سلام
    بنده دندانپزشک ۴۷ سالم هست ،امکان اقامت دایم کشورهای اروپای غربی مثل انگلیس ،اتریش یا آلمان هست یا خیر ؟

    با سپاس

  • سامان
    ارسال شده در تاریخ ۱۲:۳۸h, ۱۰ مهر پاسخ

    سلام من ٢٩ سالمه و لیسانس زمین شناسی دارم ولی در رشته خودم سابقه کاری ندارم ولی سابقه ۶ سال بیمه از محل کارم به عنوان مدیر فروش فروشگاه رو دارم می خواستم بینم با اینکه مدرک زبان ندارم و حدودا ١٠٠ میلیون پول دارم راهی هست که بتونم برای اقامت کانادا اقدام کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

    • ParsOverseas Admin
      ParsOverseas Admin
      ارسال شده در تاریخ ۱۶:۲۶h, ۱۰ مهر پاسخ

      سلام وقت شما بخیر
      در رابطه با سوالتون باید گفت که امکان اقدام برای شما برای اخذ اقامت کانادا وجود خواهد داشت ، راهی که می تونم بهتون پیشنهاد بدم برنامه مهاجرتی آتلانتیک خواهد بود که به شما اجازه می ده بعد از ۱۵ تا ۱۸ ماه اقامت
      دائم کانادا رو به دست بیارید ، همچنین شما از طریق تحصیلی برای دوره فوق لیسانس هم می تونین اقدام کنین اما توجه داشته باشید که باید برای اقدام و مهاجرت به کانادا حداقل مدرک زبان آیلتس ۵٫۵ داشته باشید
      برای راهنمایی بیشتر می تونین با شماره های موسسه تماس بگیرید که شما رو راهنمایی کنن.
      ممنونم

لطفاً سوال یا نظر خود را ارسال نمایید

چهارده − 3 =